Roompot De Graaf van Egmont
- Draadloos internet
- Speeltuin
- Rolstoel toegankelijk
- Huisdieren toegestaan
We hebben de beste aanbieders voor Appartement Roompot De Graaf van Egmont voor je op een rij gezet:
- Telefoonnummer+31 88 0444 999
- E-mailadres[email protected]mpot.nl
- AdresgegevensBoulevard Noord 20, 1931 CM
- WebsiteAppartement Roompot De Graaf van Egmont
- Social mediaInstagramFacebook
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatieAppartementPrachtige kamers Ga naar accommodatieZelden Pas
AppartementZeer schoon Ga naar accommodatieDe Wijde Blick
AppartementZeer schoon Ga naar accommodatieDe Trintel
AppartementZeer goede service
- Joanna10-02-2023
Heerlijk appartement mét zeezicht!
Zeer compleet en modern ingericht (4 pers) appartement met balkon. Vanaf je bank grandioos uitzicht op zee voor de allermooiste zonsondergangen. Strand is maar een paar minuutjes lopen, ideaal voor heerlijke strandwandelingen met genoeg plekken om lekker wat te drinken. De auto stond onder het complex veilig in de garage.
- Corry01-12-2022
Geweldige lokatie en mensen die het beheren
Prima lokatie, net aan de boulevard. Niet echt geschikt om uitgebreid te koken
Eigenaar, 08-12-2022
Bedankt voor jouw review Corry. Fijn dat je hebt genoten van de mooie boulevard en de locatie :-)
Jouw minmuntje nemen we mee.
Hopelijk heb je verder uitsluitend plezierige herinneringen!
Groetjes, Jennifer
- Geert21-11-2022
- Snel07-11-2022
Een aanrader!
Heel fijn appartement (2 persoons met aparte slaapkamer). Leuk ingericht, alles aanwezig wat je nodig hebt. Bedden slapen heerlijk. Locatie fantastisch, pal aan zee (wij hadden zijzeezicht). Klein minpuntje: de verlichting is minimaal, wij misten echt een lichtpunt boven de eettafel. En het douchen met een regendouche in een cabine waar éen wand open is moet wel uitlopen op een waterballet. Maar daarvoor staat er natuurlijk die vloerwisser :-) Wij komen vast nog wel een keer terug!
Eigenaar, 09-11-2022
Bedankt voor je beoordeling Snel. Graaf van Egmont heeft een geweldige ligging en zijn recentelijk renoveert en de tip van de verlichting boven de eettafel nemen we mee.
Jullie zijn de volgende keer weer van harte welkom. Groeten Elly - Dave Remmers04-11-2022
Aanrader!
Schoon geheel renoveert complex met perfecte ligging. Fijne parkeergarage voor de auto en alles te openen met pincode die je van Roompot krijgt. Hadden zelf een 2-persoons studio 0-07 met perfecte ligging op begane grond waar je zo het grote terras op kon. Studio van alle gemakken voorzien en zeer schoon. Echt een aanrader.
Eigenaar, 09-11-2022
Bedankt voor jouw review Dave! Wat leuk dat je De Graaf van Egmont aanraad aan andere gasten :-) Hopelijk betekend dit ook dat we jou nogmaals mogen ontvangen!
Groetjes, Jennifer
- Els ottenhof22-10-2022
Perfect
Perfect, goede ligging en een super mooi appartement.
Eigenaar, 25-10-2022
Bedankt Els voor je reactie. De appartementen zijn recentelijk gerenoveerd en samen met de locatie is het een topplek om je vakantie te vieren. We zien jullie graag nog eens terug!
Groeten Elly
- Joke van der steen01-10-2022
Strak
Mooie ligging, ideale parkeergarage, net en modern appartement.
- Kamers
- Service
- Natuur
Eigenaar, 08-10-2022
Wat een geweldige recensie en wat een mooie complimenten heb je ons gegeven. We willen dat al onze gasten met een glimlach vertrekken, en als je dit leest, zijn we daarin geslaagd!
Zien we je binnenkort weer? Tot de volgende keer!
Groetjes, Therza
- SportschoolNiet beschikbaar
- TennisNiet beschikbaar
- Aantal zwembadenNiet beschikbaar
Eigenaar, 14-02-2023
Bedankt voor jouw review Joanna! Dat klinkt als een heerlijke vakantie :-) Jij bent vast helemaal tot rust gekomen tijdens jouw vakantie op De Graaf van Egmont.
Hopelijk mogen we je snel weer begroeten op één van onze parken! Groetjes, Jennifer