De Dennen
We hebben de beste aanbieders voor De Dennen voor je op een rij gezet:
Over De Dennen
Ontdek de charme van De Dennen in Egmond aan Zee, een uitnodigend toevluchtsoord waar ontspanning en avontuur naadloos samenkomen. Hoewel het zwembad en de nabijheid van het strand vaak hoog op de lijst staan, biedt dit hotel unieke ervaringen met zijn prachtige tuin en de veelheid aan recreatieve activiteiten. Perfect voor iedereen die op zoek is naar zowel ontspanning als actie.
De ligging
De Dennen verwelkomt vakantiegangers in het pittoreske Egmond aan Zee, een perfecte mix van rust en avontuur. Het hotel is strategisch gelegen om de schoonheid van de omgeving volop te ervaren. Hoewel specifieke afstanden tot het strand, het stadscentrum en bezienswaardigheden niet zijn genoemd, nodigt de locatie uit tot het verkennen van de charmante omgeving, met de fietsverhuur van het hotel als jouw toegangspoort tot lokale ontdekkingen. De afstand tot de luchthaven is niet gespecificeerd, maar de beschikbaarheid van parking benadrukt de toegankelijkheid voor degenen die met de auto reizen.
De Dennen biedt met zijn 21 kamers een intieme en gastvrije sfeer. De faciliteiten zijn ontworpen voor zowel gemak als vermaak, van de lift en receptie tot de handige bagagedepot en kluisjes. Communicatie en entertainment zijn gewaarborgd met Wi-Fi en televisie in elke kamer, terwijl de minibar en de föhn dat extra gevoel van thuisgevoel bieden. Voor ontspanning buiten, nodigt de tuin uit tot rustige momenten in de open lucht. Vakantiegangers met een actieve levensstijl zullen de fietsverhuur en het brede scala aan activiteiten waarderen, van fietsen en midgetgolf tot windsurfen en snorkelen. Parkeergelegenheid en een garage benadrukken de gastvrijheid voor reizigers met de auto.
In De Dennen begint elke dag goed met een heerlijk ontbijt, terwijl de middagmaaltijd de belofte van een smaakvolle pauze biedt. De aanwezigheid van een gezellige bar verzekert dat er altijd een plek is voor ontspanning met een drankje in de hand. Hoewel er niet gesproken wordt over een all-inclusive verzorgingstype, zorgt de dagelijkse service van ontbijt en lunch ervoor dat vakantiegangers zich geen zorgen hoeven te maken over hun maaltijden.
Houd er rekening mee dat De Dennen mogelijk niet volledig toegankelijk is voor personen met een mobiliteitsbeperking. Belangrijke informatie over specifieke behoeften of verzoeken kan vooraf aangevraagd worden om aan je wensen te voldoen. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Boutiquehotel Staats
Winkelmogelijkheden: 400m
Treinstation: 7000m
Adresgegevens | Pastoor van Kleefstraat 23, 1931 BL |
De Dennen
het is een rustig hotel lekker gelegen in een rustige buurt , we hadden een nette kamer er werd eke dag schoon gemaakt, ontbijt was super ,auto konden we kwijt in de parkeergarage onder het hotel niets negatief om aan te merken gaan zeker nog een keer weer
De Dennen
prima kamer, eenvoudig maar alles is aanwezig voor een paar nachten echt goed!
echt geweldig was de ligging en het ontbeit.
Een eigen parkeer garage van het hotel voor 5euro per nacht. anders moet je overal parkeergeld betalen in Egmond aan zee.
we hebben het goed gehad.!
Prima hotel mooie rustige ligging toch in centrum
omgeving goed om te fietsen dmv knooppunten.
Alleen ontbijt ,,,genoeg gelegenheden in Egmond aan zee
parkeren goed geregeld ,,,vriendelijke gastvrouw
Toppie hotel,,,, drie dagen gefietst en we hebben de omgeving per fiets wel gezien,, afwisselend duinen,,heide bossen, dijken landerijen toeristische dorpjes,
Wij hebben 2 nachten hier verbleven toen mijn ouders ook in Egmond vakantie hadden, als een verrassing voor hun trouwdag. De kamer (3 personen) was prima in orde, schoon en gezellig. Het derde bed stond achter een gordijn en daardoor had onze 6-jarige dochter een "eigen" plekje, een hele mooie oplossing. De badkamer was keurig en voorzien van alles. Ontbijt was heerlijk en gevarieerd. De parkeergelegenheid onder het hotel is een groot pluspunt. De eigenaars deden echt hun best om het iedereen naar de zin te maken en dat ging ze prima af. Een hotel om naar terug te komen dus.