Fase Fier eten en drinken
We hebben de beste aanbieders voor Fase Fier eten en drinken voor je op een rij gezet:
DoubleTree By Hilton Amsterdam
Minibar
Totaal aantal kamers: 75
Adresgegevens | Van Oldenbarneveldweg 25, 1901 KA |
Hotel
De kamers zijn ruim genoeg en (meestal) schoon. Beddengoed wordt trouwens samen met vuile was restaurant (inclusief mop voor de vloeren) gewassen. Wifi is gebrekkig en in kamers 1 tm 4 kun je al het geluid van beneden gewoon horen.
Eten is erg goed, maar je mag er wel op wachten. Door gebrek aan personeel kan de keuken niet veel hebben, en gesellig worden ze er niet van. Er mogen hooguit 4 bestellingen worden doorgegeven, en alle andere tafels met menu kaarten worden dan expres zo lang mogelijk genegeerd tot er een bestelling klaar is. Het personeel wordt verteld de tafels met kaarten gewoon niet in de ogen te kijken en te doen alsof je het druk hebt, natuurlijk wel vriendelijk blijven. Ja, en dan wacht je een uur op je eten, en soms is het dan niet eens wat je besteld hebt. Nog een uur wachten, sorry. Oh en het is so vies dat het mop-sopje al voor de schoonmaak bruin is.
Voor de feestelijke nieuwjaarsbijeenkomst van onze vereniging De Gouden Wieken hadden wij deze keer besloten dat met de leden en aanhang te doen met een brunch bij Fase Fier. Dat idee bleek een schot in de roos. Een gezellige ruimte, complimenten voor de brunch, die was prima verzorgd, een heel gevarieerd aanbod zodat iedereen voldoende keuze had , vriendelijk personeel, en de aanwezigen hadden het goed naar hun zin.
Een gezellige hotel, de kamers netjes en schoon.
Het eten was heerlijk, complimentje aan de kok.
Het personeel was zeer vriendelijk.
Dus zeker een aanrader.
Fase Fier eten en drinken
3 pers studio was goed, netjes en schoon. Karig balkon zonder sfeer en 3de rangs tuinstel.
Personeel niet betrokken.
Bij het ontbijt 1 pers lid voor het hele restaurant + keuken.
Smerige wc met overvolle prullenbak s’morgens.
Bij het diner bakjes waar sausjes inzaten die s’morgens gevuld waren en de hele dag onafgedekt hebben gestaan, dus een harde donkere laag erop .
Hamburger veel te vet.
Vloer restaurant alles behalve
Schoon.
Al met al erg jammer. Kost toch een hoop geld.
Prima hotel, onze kamer was ruime, we hadden een appartementen met ontbijt. Leuk restaurant cq bar.
Aandachtspuntje: Branddeuren die met een wigje opgehouden worden is niet echt veilig⚠️😎
Prima hotel, kamers zijn netjes en schoon. Personeel is vriendelijk en behulpzaam. Eten is lekker. Er hangt een onbevangen en gezellige sfeer bij Fase Fier. Kleine 10 min rijden met de auto naar het strand van Castricum.