7GoedScore uit 43 reviews

Activiteiten
    Onderkomen

Deze camping niet meer
Door Hilga op 01-09-2024

Slecht onderhoud sanitair, veel kapot zoals kranen, water wat niet wegloopt. Hygiëne is ver te zoeken, schimmel, bruine tegels. Camping heeft totaal geen uitstraling, geen bewegwijzering op het park. Geen duidelijke regels. Ligging is goed, je hebt wel een fiets nodig voor alles. Voor ons deze camping niet meer.

het meest complete vakantieverblijf
Door fam Schumer op 04-04-2023

wij vonden alleen maar pluspunten mooie omgeving om te fietsen of wandelen aan zee er hebt er alles voor een super vakantie voor jong en oud

Heerlijk!
Door Marjan Huizenga - Zuidersma op 02-01-2023

Heerlijk! Erg leuk dat er om duurzaamheid wordt gedacht. De meubels in het huisje zaten heerlijk. Er zat sfeer in het huisje door de gekozen materialen. Super fijn dat er zo goed gedacht was om de juiste lampen. Bedden lagen prima! Ook was het huisje schoon en van alle gemakken voorzien. Goede keuken met complete uitrusting. Je bent zo de dijk over en bent dan op het strand. Prettige ligging. Vriendelijke medewerkers en goede service! Wij komen zeker terug.

Tips: strips op het trapje naar de slaapzolder, het trappetje is erg glad. Een schoenen borstel buiten voor je schoenen aan af te vegen.

Roompot Callantsoog

Perfect
Door Geert-Eltjo Nuus op 15-09-2022

Vakantiepark is netjes en het personeel is vriendelijk. De ligging is gunstig , 5 minuten lopen en je bent op het strand

Perfect
Door Arjan koster op 25-08-2022

Super accomedatie en erg netjes op loopafstand van het strand en heerlijke bedden en moderne keuken en apparatuur van alle gemakken voorzien

Strandvakantie
Door T.Kr. op 15-08-2022

Mooie nieuwe huisjes, ook op dit park laat de schoonmaak te wensen over, vloer was bij binnenkomst niet schoon, waardoor ik zelf eerst heb staan dweilen, wij hebben namelijk een baby over de vloer kruipen. Raam van slaapkamer geeft weinig privacy. kastje van de vloerverwarming deed het niet, waardoor het overdag 32 graden was.. veel vlekken in de stoffen banken, zowel die van binnen als van buiten. Ziet er erg vies uit. Veel te weinig bolderkarren, dus alsnog zelf de tassen naar het huisje moeten slepen. Ook te weinig babyzitjes voor op de fiets, dit was dus voor ons geen optie om te huren.

Kindvriendelijk park, maar er wordt dus niet echt rekening gehouden met baby’s.

Een mooi park, ik zou het zeker aanraden, de huisjes zijn nog fris en nieuw, al vraag ik mij af als de woningen zo slecht gepoetst worden of ze er over een paar jaar nog zo mooi en nieuw uitzien of dat ze dan helemaal uitgeleefd zijn.