De Wijde Blick
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatieAppartementPrachtige kamers Ga naar accommodatieOverleekerhoeve
AppartementPrachtige kamers Ga naar accommodatieRoompot De Graaf van Egmont
AppartementPrachtig gelegen Ga naar accommodatieBoven Jan
AppartementPrachtig gelegen
De Wijde Blick
Extra vermelding i.v.m wijde Blick...Ik schreef dat het met de fietsen uit de parkeergarage komen erg moelijk ging,blijkt dat er op de begane grond dus niet in de parkeergarage een fietsenstalling is wat wij niet wisten ,dit is nu gelijk goed zichtbaar gemaakt , nog 1 tip zou handig zijn als je de deur even vast zou kunnen zetten zodat je er met de fiets gemakkelijk zonder ook de deur vast te houden uitkomt.
Mooi appartement van alle gemakken voorzien veel opbergruimte, schoon ruim balkon uitzicht op de duinen centrum op loopafstand Wi-Fi parkeergarage waar je ook je fietsen kunt stallen alleen een beetje vervelend dat je er met de fiets wat moeilijk in en uit kunt komen omdat de electrische deur met sleutel voor de auto is bedoeld 😉
Fantastisch ruim appartement op derde verdieping met mooi uitzicht over de duinen. Wijde blick 306 heeft een extra verdieping met 3 ruime slaapkamers en een groot zonnige balkon op zuiden.
Geweldig appartement op begane grond, met ruim terras ,lounge set, en inpandige parkeerplaats . Direct aan de opgang van het strand met strandtent met goede koffie en om de hoek het dorpscentrum. Echt genoten met kids en hond, gaan we zeker vaker doen.
Heerlijk ruim appartement met 3 slaapkamers! Geweldig balkon met een heerlijke lounge set om te relaxen. Dichtbij de zee en het centrum! Een aanrader! Wij komen zeker terug!
De Wijde Blick info
- CafeBeschikbaar (1)