Tijdelijk geen boekingskosten

9Fenomenaal
    Ruimte

Appartement info

• Huisdieren toegestaan

Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?

De Wijde Blick

9FenomenaalScore uit 10 reviews

Mooi appartement met veel zon nr 311
Door Sietske op 10-08-2021

Extra vermelding i.v.m wijde Blick...Ik schreef dat het met de fietsen uit de parkeergarage komen erg moelijk ging,blijkt dat er op de begane grond dus niet in de parkeergarage een fietsenstalling is wat wij niet wisten ,dit is nu gelijk goed zichtbaar gemaakt , nog 1 tip zou handig zijn als je de deur even vast zou kunnen zetten zodat je er met de fiets gemakkelijk zonder ook de deur vast te houden uitkomt.

Mooi appartement van alle gemakken voorzien
Door Sietske op 21-06-2021

Mooi appartement van alle gemakken voorzien veel opbergruimte, schoon ruim balkon uitzicht op de duinen centrum op loopafstand Wi-Fi parkeergarage waar je ook je fietsen kunt stallen alleen een beetje vervelend dat je er met de fiets wat moeilijk in en uit kunt komen omdat de electrische deur met sleutel voor de auto is bedoeld 😉

Penthouse Dune Callantsoog
Door piet op 10-01-2021

Fantastisch ruim appartement op derde verdieping met mooi uitzicht over de duinen. Wijde blick 306 heeft een extra verdieping met 3 ruime slaapkamers en een groot zonnige balkon op zuiden.

Heerlijk uitgerust
Door M. Arendsen op 29-05-2017

Geweldig appartement op begane grond, met ruim terras ,lounge set, en inpandige parkeerplaats . Direct aan de opgang van het strand met strandtent met goede koffie en om de hoek het dorpscentrum. Echt genoten met kids en hond, gaan we zeker vaker doen.

Fantastisch!!
Door De boer op 08-11-2016

Heerlijk ruim appartement met 3 slaapkamers! Geweldig balkon met een heerlijke lounge set om te relaxen. Dichtbij de zee en het centrum! Een aanrader! Wij komen zeker terug!

zeer ruim appartement
Door vakantieganger op 25-07-2016

Zeer ruim appartement . Het is geen balkon ,maar bijna een compleet terras. Overal lekker dichtbij. wel benauwde slaapkamers zonder ventilatie.

De Wijde Blick info

• CafeBeschikbaar (1)