NH Bussum Jan Tabak
We hebben de beste aanbieders voor Hotel NH Bussum Jan Tabak voor je op een rij gezet:
- Waardering
Hotel info
- Airconditioning
- Restaurant
- Draadloos internet
- Rolstoel toegankelijk
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatieFantastisch2077 reviewsAward ZilverPrachtig gelegen Ga naar accommodatie Ga naar accommodatie Ga naar accommodatieBlooming
Fantastisch646 reviewsAward ZilverPrachtig gelegen
- c.a.g. potters10-08-2021
Het was een goed verblijf
Bij aankomst werd alleen aangegeven dat er betaald moest worden en het kamer nummer en hoe we er moesten komen verder helemaal niets, we stonden alleen bij de receptie, jammer. De volgende dag zagen we na het ontbijt schilderijen hangen aan de wand en gaven dit aan bij de receptie, hebben toen een kortstondig leuk contact gehad.Kamer was goed.Wat ons opviel bij het ontbijt was, dat er twee personen klaar waren, de tafel heel provisorisch schoon werd gemaakt, placemats klopte ze uit op de grond en de servetten en bestek wat niet was gebruikt ze liet liggen, in het kader van de HCCP is dit niet volgens de regels, jammer.
- Sander Jansen11-07-2021
Beneden verwachting.
Ligging, entree en personeel zijn prima. Kamers op de 3e verdieping zijn blijven steken in de jaren 80. Kapotte wastafel, vies badmatje, nauwelijks waterdruk, matige bedden. Wellicht moet deze verdieping nog worden opgeknapt maar de kamers zijn op dit moment de 4 sterren absoluut niet waard.
- Irene Sluizeman01-03-2021
- Anita Lichtenberg18-02-2021
- Petra van vliet31-03-2019
Prima hotel voor herhaling vatbaar.
Hotel NH Bussum Jan Tabak info
- AirconditioningBeschikbaar