Laagste prijsgarantie

• 8.9Prijs/kwaliteit
  • 9.2Kamers
  • 9Hygiëne

Bed & Breakfast info

Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?

7 Reviews over De Schaapskooi

• 9Jopie voogt12-04-2019

Fantastisch.

Dit park is zo mooi aangelegd dat je wel ieder jaar naar toe wil en dat doe ik dus ook en aanbevelen ook want ook het personeel is geweldig en vriendelijk,je kunt hier wandelen en heerlijk fietsen en zwemmen en jeu de boulen tennissen,heerlijk eten,gezellig winkeltje en natuurlijk onze Koos .

• 9Ligging
    • 9Service
    • 9Prijs/kwaliteit
    • 9Kamers
    • 9Hygiëne
  • 10Maes - Govart Johan en Carine29-04-2015

Genieten, rust , mooi !

Tot rust komen was de bedoeling en toch het drukke Amsterdam verkennen, beiden zijn gelukt. We hebben het drukke Amsterdam ontdekt , maar vooral rust gevonden in het prachtige " Broek in Waterland " en vooral in onze B & B de schaapskooi was het fijn vertoeven. Mooi uitzicht, rustige omgeving en vriendelijke mensen Greetje en Tjerk. Wij gaan alvast ooit terug !!

• 10Prijs/kwaliteit
  • 9vi15-09-2014

Heerlijke B&B met terras aan het water

Animatie, zwembad? Geen idee waarom mensen dat hier schrijven. Het is gewoon een B&B. De ontvangst door meneer was vriendelijk, de eigenaren wonen in het huis ernaast. Wij hadden de kamer op de begane grond. Een ruime kamer met een bubbelbad in de badkamer. Op de kamer een waterkoker en thee, een koffiemachine en koffie. En een koelkast. Op de gang staat overigens een magnetron voor de gasten. De kussens lagen heerlijk, het matras was aan een kant wat ingekuild. Bubbelbad, dus geen badfris vergeten! Het ontbijt wordt op de kamer bezorgd en is meer dan voldoende! Toegang tot het terras aan het water, heerlijk uitzicht op de weilanden en in de verte Amsterdam. Geluiden van eenden, schapen en kippen en als de bovenburen lopen is dat wel gehorig. Parkeerplaats voor de deur. Een fijne B&B voor verblijf in Broek!

• 9Ligging
    • 9Service
    • 8Kamers
  • 10Paola17-08-2008

Un sogno!!!

Sono rimasta sorpresa della fedeltà tra il contenuto del sito internet di questo posto e la realtà! Una fattoria con un lato su un canale in piena campagna a nord di Amsterdam! Stanza spaziosa, luminosa, pulitissima. Padroni di casa riservati e gentilissimi. Si può scegliere l'ora del mattino per poter ricevere la colazione che, oltre che gioia per il palato appena sveglio, è una delizia per gli occhi!!! E nella stanza, sempre disponibile, in un angolo attrezzato a cucinino compreso minifrigo, il set per poter fare caffé e thé in qualsiasi momento della giornata!!! Broek in Waterland è un sogno! E' collegata con una rete di trasporti pubblici eccezionali a tutte le località principali, quali Amsterdam con la sua Centraal Station, Volendam, Marken, Monnickendam e ciò che vi incuriosisce sulle guide turistiche olandesi! Se tornerò in Olanda tornerò lì!!!

• 10Prijs/kwaliteit
  • 8alise05-09-2007

het is echt een mooi park we zijn er een midweek geweest maar we hebben het prima naar onze zin gehad ons dochtertje van 2 heeft zich ook prima vermaakt. het zwembad is wel wat klein maar wel gezellig

• 8Ligging
    • 8Service
    • 8Kamers
  • 8Dehullu Eveline18-08-2007

Onze eerste vakantie maar zeker niet de laatste onze twee kids hadden het echt naar hun zin, zeker met het autoloze park heel goed ! Mooi huisje met alles erop en eraan zeker kwa animatie een dikke pluim zoontje praat nog de hele tijd over zijn vriend KOOS het konijn doe zo verder

• 8Service
    • 9Prijs/kwaliteit
  • 10Randi21-01-2006

Een heerlijke en heel bijzondere plek! Ik ben er met collega's geweest en we hadden de hele kooi tot onze beschikking! Goed slapen, ontwaken met de schitterend uitzicht, heerlijk ontbijt!

Bed & Breakfast De Schaapskooi info

Het complex