10FenomenaalScore uit 9 reviews

10FenomenaalScore uit 9 reviews

Ruimte

Super de Luxe verblijf aan het Markermeer
Door Corrine op 24-05-2020

Afgelopen week een heerlijk verblijf gehad in deze Super de Luxe Vakantie Villa aan het Markermeer. Voorzien van alle denkbare luxe met een prachtig terras direct aan het Markermeer. Het terras is helemaal afgeschermd met glas, zodat je lekker uit de wind kunt zitten. Ook heeft het terras infrarood verwarming voor de avond. Zelfs een airco is standaard en dat is bij een warme dagen natuurlijk heerlijk. Frank en Chantal hebben ons vriendelijk ontvangen en alles duidelijk uitgelegd wat voor luxe er allemaal in de vakantie Villa aanwezig is. Alles was super schoon en netjes. Er stond zelfs een cadeautje voor ons klaar. We vonden het jammer dat we weer naar huis moesten, maar we komen zeker terug en dit wel het mooiste huisje van het hele resort.

Fantastisch. Genieten met een grote G!!!!!
Door Linda en Ben op 07-02-2020

Heerlijk een aantal dagen in het luxe chalet van Frank en Chantal verbleven. Het Chalet is prachtig ingericht en alles is aanwezig, het ontbreekt je aan niets, zelfs een heerlijke bonen koffiemachine. Ook als de zon een dag niet schijnt, dan is het binnen goed vertoeven en het uitzicht op het Ijselmeer blijft fantastisch. Wij hebben het heerlijk gehad en van alle luxe genoten. Komen zeker weer een keer terug. Bedankt!!!!!!!

Echt een super chalet.
Door Annie Stomphorst op 06-03-2019

Super chalet vzv alle gemakken. Schoon, mooie badkamer met douche. Heerlijk ruim bed. Mooi terras met warmteheaters en fabelachtig uitzicht. Verzorging door Chantal en Frank is prima.

Een oase van rust en luxe
Door R Ruvo op 21-11-2018

We zijn nog steeds onder de indruk. Een smaakvol ingericht huis. Er miste niets. Binnenkomen en gelijk genieten. Dat zochten we en hebben dat gevonden. Ook als het weer niet zo goed is, maakt het uitzicht alles goed. De zons opgang en ondergang zijn spectaculair. Wij zouden zeggen niet lang overleggen maar boeken. Dit is denken wij één van de mooiste locaties van Nederland !

Schönes Ferienhaus, traumhafte Terasse
Door Familie Sailer op 16-09-2018

Das Haus war genau so perfekt, wie im Internet beschrieben. Wir haben dort 2 sehr schöne Urlaubswochen genossen und bedanken uns nochmals ganz herzlich bei den netten Vermietern, Chantal und Frank

Super de Luxe Chalet met een super uitzicht !
Door F de Graaff op 29-08-2018

Hebben een onvergetelijke vakantie gehad in een super de luxe Chalet op een prachtig nieuw resort met uitzicht op het Markermeer. Het Chalet is splinternieuw en van alle luxe voorzien. Een prachtig afgeschermd terras direct aan aan het water.. je ziet de visjes gewoon voorbij zwemmen. Heerlijke luxe lounche banken met zelfs voor de koude dagen ingebouwde terras verwarmers. Van binnen in het Chalet is het alleen maar luxe.. alle keuken apparatuur die je maar kunt bedenken.. die wij thuis niet eens hebben.. bijvoorbeeld keramisch koken, een Cooker, vaatwasser, oven, magnetron, zelfs een bonen koffie machine.. dan de inrichting, dat is super de luxe, met een prachtige tv en zelfs Sonos speakers. De badkamer is een plaatje, met zelfs een regendouche.. Kortom zoveel luxe hadden we niet verwacht. Ook Chantal en Frank de eigenaren stonden altijd met informatie voor ons klaar, want in de omgeving is genoeg te doen. Kortom het was geweldig