Sonneduyn
- Waardering
- Hygiëne
Aparthotel info
- Draadloos internet
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatieAparthotelPrachtig gelegen Ga naar accommodatieBoulevard 5
AparthotelErg kindvriendelijk Ga naar accommodatieStrandstudio's Camperduin
Aparthotel Ga naar accommodatieAparthotel Adagio Amsterdam City South
Aparthotel
- Noëlle van der Linden09-07-2019
Fantastisch!
De eigenaren van dit knusse appartementen hotel zijn zeer vriendelijk en enorm gastvrij. Bij aankomst kregen wij vele insides over de mooie plekjes in Bergen aan Zee. 's Avonds hadden we in het kleine cafeetje nog wat drankjes gedronken met leuke gesprekken over de locatie. Ook was het ontbijt goed geregeld. Via een bon kan je aanschuiven bij een hotel op 3 min. loopafstand. Het appartement was ook heel fijn. Deze was volledig ingericht met wat keukenapparatuur, gezellige woonkamer, luxe badkamer en slaapkamer met heerlijke bedden. Ook heel belangrijk, het appartement was brandschoon. Ook was ons appartement voorzien van een balkon. Op de tafel stond een klein welkoms presentje: een bakje met diverse thee en koffie met wat chocolaatjes. Samengevat hebben wij hier een heerlijk weekend gehad en zijn aangenaam verrast. Wij gaan hier zeker vaker naar toe en zullen iedereen de Sonneduyn aanraden!
- Hygiëne
- loes_meijlink26-10-2013
Comfortabel appartement, goede ligging bij zee
Lekker genoten afgelopen week in Bergen aan Zee in een appartement met 2 slaapkamers bij Sonnenduyn. Knus en comfortabel appartement, zeer licht en met mooi uitzicht vanaf de 2e etage (#19). Appartement was ruim genoeg (zo'n 50 a 55 m2) en heel rustig. Onze jonge kinderen hadden het er ook fijn want er lagen bakken met speelgoed op de gang die je kon lenen, ideaal! Inrichting is beetje 90-er jaren. Zeer schoon. Hotel is goed gelegen tov zee en restaurants. Verder erg relaxed. Tip: betaal alvast bij aankomst of dag voor vertrek want soms zijn de eigenaren even weg.
- cvanvenrooy08-07-2013
Fantastische plek.
Het appartement ziet er tiptop verzorgt en nieuw uit. Alles zit erin voor een leuk weekend/weekje weg. Zelfs een open haard. Het appartement heeft een balkon met open slaande deuren waarop rieten stoelen. Bij het appartement is voldoende gratis parkeerplaats en je kunt fietsen lenen zodat je binnen een half uur in Bergen bent. Lopend ben je binnen 5 minuten aan het strand. Verder is de ontvangst heel gastvrij. Wij mochten al om 11 uur in het appartement (ipv om 15.00 uur) omdat alles al schoon was gemaakt.
- John en Jacqueline02-01-2013
- Marianne 15-10-2012
- p.siudmak08-10-2012
Fantastische locatie, dicht bij strand en duinen
Appartementenhotel Sonneduyn is werkelijk schitterend gelegen. Het strand ligt op nog geen 100 meter en je stapt zo het duin- en bosgebied in! Minstens zo leuk als Bergen aan Zee, is Bergen binnen. Dit dorp is supergezellig en ligt op nog geen 6 kilometer afstand. De eigenaren van Sonneduyn, Klasien en Wim, zijn geweldig behulpzaam en niets is ze teveel. Het appartement was tip-top in orde: keurige badkamer en keukentje met alles erop en eraan. Wij komen graag weer terug!
- Werner Radermacher31-05-2012
Schöner Kurzurlaub im Aparthotel Sonneduyn
Unseren Kurzurlaub verbrachten wir im Mai mit unserem Hund im Aparthotel Sonneduyn. Der Empfang war sehr herzlich und freundlich.Wir bekamen ein sehr hübsches sauberes Apartment mit Terasse im Erdgeschoß ,für uns als Hundebesitzer einfach ideal. Es war für einen kurzen oder längeren Urlaub alles vorhanden.Angefangen von reichlichem Toilettenpapier bis über Spühlmaschinentaps und guten Handtüchern. Hervorheben möchte ich die sehr gut ausgestatte Küche und für uns das Bett mit qualitativ guten Matrazen. Restaurants und Einkaufsmöglichkeiten sind in unmittelbarer Nähe . Die nähe zum Strande war ebenfalls optimal. Alles in allem ein sehr gelungener Kurzurlaub!
- hr en mevr Bossewinkel23-12-2010
Een echte aanrader voor jong en oud.
We hebben van 17 tot 20 december gebruikt gemaakt van een arrangement. Voortreffelijke bediening met smorgens een ontbijt met krantje op de kamer. We hebben drie dagen genoten van een driegangen diner en het was steeds weer een verrassing wat de kok uit zijn koksmuts toverde. De kamers waren helder en schoon en er was zelfs een mooie kerstboom opgetuigd. Al met al een hyper gezellig hotel. We komen hier vaker dat staat wel vast.
Aparthotel Sonneduyn info
- AirconditioningNiet beschikbaar