We hebben de beste aanbieders voor Bed & Breakfast De Waag voor je op een rij gezet:
- Waardering
Bed & Breakfast info
- Speeltuin
- Rolstoel toegankelijk
- Huisdieren toegestaan
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatieBed & BreakfastFenomenaal8 reviewsZeer goede service Ga naar accommodatieStrandwal
Fenomenaal9 reviewsZeer schoon Ga naar accommodatie Ga naar accommodatie
- Fam. Mastwijk-Vermeer05-09-2011
Hotel de Waag: Prettig familiehotel, leuke kamers.
Hotel de Waag is een topplek voor een weekend aan zee. Originele kamers, aardig familiehotel. Prettige ontvangst, gratis parkeren met vergunning voor de deur. Heerlijk ontbijt, persoonlijke aandacht. Kamer was origineel ingericht. En er was een heerlijk dakterras. Thee en koffie op de kamer, heel attent. Je loopt zo naar de dorpskern met gezellige winkels en restaurants. Wil je de branding zien, dan moet je 5 km lopen of een fiets huren. Enige uitwaai-locatie.
Omdat wij zelf 2 vakantiehuizen in Italie verhuren menen wij verstand te hebben van gastvrijheid. Hier in Bergen voelden we ons direct welkom.
Onze kamer had een extra vliering met een trap naar nog 2 slaapplaatsen, geschikt voor eventuele kinderen die bij de ouders willen slapen. Op het dakterras hebben we nog even kunnen zonnen en een lekker kopje thee (dankzij waterkoker) zitten drinken. Onze vrienden hadden een kleinere kamer, op de begane grond die helaas wat minder in de smaak viel. Let daar op bij boeking.
- Ger Casparie27-03-2011
Prima uitvalbasis voor ons familie uitje
We komen net terug van een familie uitje. We hebben twee nachten gelogeerd in hotel de Waag te Bergen. Het was een prima uitval basis, van waar uit ieder leuke dingen kon ondernemen. Het ontbijt en de lunch waren goed verzorgd. Sandra en Frank zijn erg behulpzaam en aardig zonder te nadrukkelijk aanwezig te zijn. De kamers zijn eenvoudig en erg gezellig ingericht. We waren met een groep van 17, waarvan de oudste 80 en jongste 5 iedereen heeft het heel erg naar z'n zin gehad, vooral het moutainbiken
- marc04-05-2009
- Frank18-01-2008
Leuk, maar eenvoudig pension met diverse thema-kamers (zie website). Ligging op enkele stappen van het centrum (ideaal). Restaurant Ware Jacob om de hoek. Eten hier en ook bij Onder de Linden heerlijk! Tip: boek culinair arrangement. Voor kinderen hebben ze kamers met extra vide (dubbelmatras), zodat je met z'n 4-en op 1 kamer kan slapen. Bergen is een leuk dorp met leuke winkels en cafe's (o.a. Fabels), niet ver van ligt Bergen aan zee waar je ook heerlijk kunt wandelen. Leuke overnachtingsplek voor bijv. lang weekend. Wij komen zeker nog eens terug.
- Francois van Ubbergen28-08-2007
We hebben een heerlijke week in Bergen gehad. Niet in het minst door de inspanningen van Sandra en Frank, de enthousiaste eigenaren van De Waag. Elke morgen een vers geperst glaasje sap bij de vers afgebakken broodjes, heerlijk! En dat Frank de lekke band van onze auto ging verwisselen toen we weer terug naar huis moesten was voor ons echt het toppunt van klantvriendelijkheid. Grote klasse, we komen hier zeker nog eens terug!
Bed & Breakfast De Waag info
Het complex