8.8FantastischScore uit 16 reviews

8.8FantastischScore uit 16 reviews

Perfect
Door Jonathan op 24-07-2018
Zakelijk gereisd

Retro familiebedrijf sfeer jaren zestig zeventig. Met als kers op de taart: de eigenaar, Rik. Zeer gastvrij en uiterst hulpvaardig. Kamer zeer schoon.

Absolute aanrader!
Door Chris van Bommel op 04-05-2018
Alleen gereisd

Een heerlijke non-nonsens locatie. Geen overbodige opsmuk en brandschoon. In plaats van een ontbijtbuffet, heel knus brood en beleg op tafel en er wordt aan alle speciale wensen gehoor gegeven. Er wordt aan alles gedacht. Zo is er, als extra service, voor de rokers onder ons een aparte rookruimte.

Fijne, sympathieke mensen die nog waarde hechten aan ouderwetse gastvrijheid en waar ik met plezier nog een keer naar terug ga.

Let op: er wordt gerookt!
Door Mevr. Visser op 03-04-2018

Er zijn goede en minder goede zaken over dit pension te zeggen. Goed: het is er absoluut schoon. De gastvrijheid van Leontien en Rik is echt heel goed. Het is kleinschalig, oubollig maar dat geeft juist de sfeer. De ligging is fijn; je loopt zo naar het strand. Kleine kinderen zijn welkom. Wat is echt niet goed vind en waarom ik dit pension niet aan zou raden is dat er gerookt mag worden in de gemeenschappelijke ruimte. En die is nou juist zo leuk vanwege die gastvrijheid, de jaren 70 stijl en alle spelletjes die er staan. Tijdens het ontbijt mag daar niet gerookt worden maar verder dus wel. Voor ons een reden om niet in die ruimte te zitten. Heel erg jammer! Verder zaten wij in kamer 7. Een bed was echt doorgezakt, het andere was prima. Echter de lichtbak van het complex er tegenover (appartementen Mare) scheen recht in onze kamer (die geen verduisterende gordijnen had). Je kon 's nachts dus alles zien en niet zo goed slapen.

Eenvoudig, super schoon, vlakbij strand!
Door G&R de Vries op 03-04-2018

Dit pension in jaren 70 stijl is op loopafstand van het strand. De kamers en het interieur zijn eenvoudig, maar super schoon. De wc's en douches (drie standenkop) zijn nieuw en ook super schoon (en ook sterke warmwaterstraal op de 2e verdieping). Het ontbijt is prima en de koffie is perfect. Bedden zijn behoorlijk hard, dus niet doorgezakt. Je krijgt duinkaarten tot je beschikking zodat je ook het duingebied in kan en een parkeerkaart a 3 euro per dag zodat je 24/7 voor de deur kunt parkeren. De ramen hebben dubbelglas en je kan je kamer goed ventileren. Het pension wordt gerund door moeder en zoon en zij zijn gezellig en gastvrij. Prima kwaliteit prijsverhouding dus. Wij gaan zeker nog eens terug!

heerlijk elke morgen een ontbijtje buiten
Door cobie op 11-12-2016

de rust en zeer vriendelijk

Gewoon goed
Door een zeeliefhebber op 28-10-2016
Alleen gereisd

Het is een eenvoudig, knus en schoon pension. Vriendelijke mensen en een perfecte prijs/kwaliteit verhouding.