- Waardering
Hotel info
- Draadloos internet
We hebben de beste aanbieders voor Hotel Bergen voor je op een rij gezet:
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatieFantastisch2077 reviewsAward ZilverPrachtig gelegen Ga naar accommodatie Ga naar accommodatie Ga naar accommodatieBlooming
Fantastisch646 reviewsAward ZilverPrachtig gelegen
- Jose21-07-2020
Prima verblijf voor een nachtje Bergen!
We verbleven 1 nacht in dit hotel. Het hotel is eenvoudig, evenals de kamer. Wij vonden de kamer schoon, ruim genoeg, goede bedden. De badkamer was schoon maar wel aan een opknapbeurt toe. Het ontbijt was prima: heel verzorgd en volledig en de eigenaren zijn ontzettend gastvrij en vriendelijk. Kortom: aanrader voor een kort verblijf in Bergen! Lekker genieten van de mooie omgeving, strand en zee....
- Van Dijk26-08-2019
Voor ons een no go
Smoezelige entree, viezige vloerbedekkingen op de steile trap naar boven. Op de kamer ook weer viezige vloerbedekking, uitgeleefde bedden, kussens die de naam kussen niet mogen dragen en niet te vergeten de vlekken op het beddengoed. Badkamer met schimmel en overal vlekken op de muren. Omdat de kamer aan de voorkant zit een hele drukke weg waar de A12 bij verbleekt. Dus bij warm weer zoals bij ons geen nachtrust te bekennen. Ontbijt was prima maar al met al geen aanrader.
- Arjan04-07-2018
Proberen kan, maar zeker ook verder kijken.
Een eenvoudig bijna doe het zelf hotel. Niet onze bedden en zeker niet onze kussens (te dun). Geen gezellig terras of binnenzitjes. Vonden de keuze bij ontbijt voldoende, maar zou de eigenaar sieren als hij elke morgen verse broodjes ed bij zijn overbuur (warme bakker) zou halen. Wij zouden er niet snel meer boeken.
- Van Unen13-07-2015
slechtste 3* hotel ever
Jammer dat je zo benadeeld wordt als je een hondje mee neemt. Wij zijn in het (sterk aan een opknapbeurt) oude gedeelte gestopt puur en alleen omdat er geen honden in het (opgeknapte) nieuwe gedeelte mogen. Dat mag zeker wel gemeld worden omdat je hetzelfde tarief betaald, wat voor de vieze oude kamers uiteraard veels te veel is. Plat geslagen muggen op het plafond, een vies board aan het hoofdeind etc... Ik vind het hotel een lage 2 sterren waard, geen idee waar die 3 sterren vandaan komen, misschien vanuit een ver verleden, jammer. Ook wij moeten hard werken voor onze centjes en het doet mij pijn het hier aan uit gegeven te hebben.
- J.Woudstra04-09-2014
Sober doch schoon en netjes
Sober hotel met weinig comfort. Eigenaar en personeel wel erg vriendelijk en gastvrij. Ook is het hotel erg schoon en netjes. Het ontbijt is goed en voldoende. Het is jammer dat je in de buurt niet kunt dineren en daarvoor ongeveer 1 km verderop naar het centrum moet. De bedden zijn goed doch de slaapkamer erg klein. Voor een paar dagen een redelijk hotel.
- Ellis11-04-2014
Prima hotel voor weinig geld
Indien je geen waarde hecht aan luxe is dit een prima hotel. Maar gezien de prijs kun je en mag je dit ook niet verwachten. Eigenaren zijn zeer vriendelijke mensen. De sfeer is er erg gemoedelijk. Ontbijt eenvoudig maar goed. Lekker vers brood, een eitje en verschillende soorten fruit te verkrijgen. Uiteindelijk is het hotel wel aan een renovatie beurt toe, maar aangezien het te koop staat zullen de huidige eigenaren dit liever aan een nieuwe eigenaar over laten. Bergen ook een leuk dorp met goeie restaurants. Het enige nadeel is dat je je overal, alle kustplaatsen, scheel betaald aan parkeergeld tot 19.00 uur betaald parkeren.
- Truus Hermkens23-02-2014
Hotel met uitstekende prijs kwaliteit verhouding
Hotel Bergen info
Het complex