We hebben de beste aanbieders voor IJsselhof voor je op een rij gezet:
IJsselhof
Prachtige wellness bungalow! Bubbelbad stoomdouche zonnebank en sauna! Rustige ligging mooie wandelroutes. Kinderen kunnen zich goed vermaken!
Het huisje was netjes en schoon, zolang je maar niet naar boven keek. Daar was het een en al spinnen en spinnenrag. Na twee nachten ontzettende rugpijn van de zachte matrassen. Zelfs ons zoontje van 13. We hadden een huisje met vissteiger dat was erg leuk voor de kinderen, en ook goede vangst. Het zwembad is echt goor. De omkleedruimte te vies om te lopen en dan laat ik me over de wc’s maar niet uit. Als een kind daar niet wil plassen omdat het zo vies zegt dat genoeg. De snackbar ook echt oud en goor, de keuringsdienst moet er niet langskomen . Er is niet heel veel te doen in de buurt. Wij zijn meestal richting Bovenkarspel en Enkhuizen gegaan. Tip:blotevoetenpad in Bovenkarspel en het klimpark daar, erg leuk. Al met al vraag ik me toch telkens weer af waarom die parken zo ontzettend duur zijn en de faciliteiten zo slecht..
Ons huisje was netjes en schoon. Zelden zo’n schoon huisje aangetroffen. Van alle gemakken voorzien. Bij aankomst waren we wat teleurgesteld over de grootte van de sloot maar de teleurstelling verdween al snel toen we de ene vis na de andere vingen! Mooie grote, gezonde vissen. De grootste was 63 cm! Verschillende soorten karpers, voorntjes en brasems. Ook onze buren vingen veel vis! Als je hier geen vis vangt, ligt het echt aan de visser, zeker niet aan het visbestand! In een week tijd hebben we zeker 60 vissen gevangen terwijl we alleen in de ochtend en avond hebben gevist. Overdag hebben wij verschillende uitstapjes gedaan. Op woensdag komt er iemand langs de vissers welke hij (indien nodig) voorziet van tips en tricks. Kortom echt een park voor visliefhebbers!

IJsselhof
Leuk park, vooral met kleine kinderen. In de omgeving weinig te doen, maar op het park genoeg voor kleintjes. Privé visplek is ruim en je vangt er genoeg vis! Huisje is schoon, erg ruim en van alle gemakken voorzien. Erg vriendelijk personeel.
Camping-informatie
Aantal huisjes op park | 50_tot_200 |