Stayokay Amsterdam Zeeburg
- Airconditioning
- Restaurant
- Draadloos internet
- Rolstoel toegankelijk
Stayokay Amsterdam Zeeburg/Oost is de perfecte uitvalbasis voor jouw nachtje weg in onze hoofdstad. Het hostel is volledig gerenoveerd en binnen 15 minuten sta je al in hartje centrum. Overnachten doe je bij deze Stayokay in een gedeelde-, privé- of familiekamer. Altijd met eigen douche en toilet.
We hebben de beste aanbieders voor Hostel Stayokay Amsterdam Zeeburg voor je op een rij gezet:
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatieHostelPrachtige kamers Ga naar accommodatieStayokay Egmond
HostelErg kindvriendelijk Ga naar accommodatieStayokay Amsterdam Vondelpark
HostelPrachtig gelegen Ga naar accommodatieGenerator Amsterdam
Hostel
- stigterboy30-08-2013
Fijn Hostel maar wel eindje uit centrum
Het hostel ligt ten oosten van het centrum van Amsterdam vlakbij het NS station Muiderpoort.Het hostel is ruim opgezet en ligt in de gerenoveerde Indische buurt met winkels in de buurt. Kamers zijn prima voor een hostel met goede bedden en ruim bemeten. Hotstel is met OV goed te bereiken. Het ontbijt is simpel en in de prijs inbegrepen net als het bedlinnen.
- Killian27-05-2013
Ideaal voor een vriendengroep
Stayokay Zeeburg ligt niet zo ver van de P&R Zeeburg en is vlot verbonden met het centrum van Amsterdam (zowel tram als bus). Het is eigenlijk een ideale verblijfplaats voor wanneer je met een vriendengroep eens flink wil gaan feesten in Amsterdam. Je ben dan voornamelijk in de stad en komt enkel naar het hostel om (kort) te slapen. In de prijs zit dan ook een ontbijt inbegrepen waar je als feester dankbaar gebruik van maakt.
- Di12-09-2011
Prima hostell
Het was een prima hostel, de kamers waren groot ruim en schoon. Het ontbijt was er goed en je kon als je wilde ook avond eten. De chefchoice was goed en genoeg en absoluut niet duur. Een nadeel was dat de in de hal bij de slaapkamers tapijt lag en die hadden ze net nat schoongemaakt en dat was echt een verschrikkelijke geur. Eigenlijk zouden ze daar wat anders moeten leggen. Maar verder was het prima daar.
- ...28-05-2011
Goed voor een groepsverblijf
Wij hebben met onze school een schoolreis naar Amsterdam gemaakt. Wij hebben 1 nacht verbleven in dit hotel. Kamers erg net, maar met het eten scheelt toch iets. Ook had ik geen soeptasjes meer, en ik vroeg erna, en slechts wanneer ik weer vertrok, na het eten, kwamen ze de soeptassen aanvullen. Let wel, er is zeer veel nachtlawaai. Wij hadden ook een groep duitse jongeren op onze gang, en zij hebben tot 05u00 's nachts veel lawaai gemaakt. De ligging is perfect als je een fiets huurt. Echt aan te raden voor schoolgroepen, niet voor ouders met kinderen, en zeker niet voor oudere personen.
- Astrid26-02-2011
Rustige plek,
Stayokay Zeeburg ligt buiten het centrum waardoor het er rustig is. Met tram 14 (die vlakbij stopt) kun je makkelijk en snel het centrum in. Vanaf P+R Zeeburg kun je redelijk in de buurt (5 min. lopen naar jeugdherberg) komen met bus 37. Het personeel is vriendelijk en geeft duidelijke informatie. De 6-persoonskamer met verdieping was schoon en de bedden waren goed. Na het uitchecken mochten we onze bagage achterlaten in een afgesloten ruimte. Handig ! Het ontbijt was voldoende. De prijs/kwaliteit is echt goed. Met 4 personen overnachten en ontbijt voor €45,-
Een minpuntje : wanneer je op de wc zit gaat het licht de eerste keer wel erg snel uit.
- fr_woning10-02-2011
Vroeger hier op school gezeten
Van Ambachtschool op het Timorplein tot Stayokay ( voorheen de jeugdherberg ) . Heel wat jaren geleden volgde je hier nog een vakopleiding , die twee tot drie jaar duurde . De voormalige leslokalen , die nu zijn ingericht , als slaapzaaltjes tot zes personen . Het gebouw met de toren , is nog bijna in de oorspronkelijke staat . Verder een goede locatie om de stad Amsterdam te verkennen .
- Aimee17-08-2010
Leuk plekje om te verblijven voor een nachtje
Ik ben vorige maand in dit hotel geweest.
De kamers: De kamers waren moor en net alleen was de douche erg irritant je moest constant op de knop drukken om water uit de douche te krijgen en het douchelicht ging als je even niet beweegde meteen uit.Mijn kussen was ook erg ingezakt en lag niet lekker. De bedden waren redelijk goed. verder rustig geslapen geen last gehad van herrie.Wel waren er s'morgens een paar mensen op de gang aan het schreeuwen.
Het eten: Het ontbijt was mager er waren geen broodjes maar gewoon 2 soorten brood wit en bruin verder kon je een plakje cake pakken had je keuze uit 2 vleessoorten,kaas en een soort jam.Je mocht je een fruitsstuk per persoon pakken. Verder vieze koffie erg sterk.
Het hotel: Het hotel zelf was leuk en modern ingericht met allerlei vrolijke kleurtjes een leuke eetzaal een mooie moderne bar waar je lekker kon zitten en een potje tafelvoetbal kon spelen.Je kon ook in het hotel internetten voor €3,- per uur.
- uyttenhove bart26-01-2010
Waar voor je geld!
Zeer propere kamers met douche en wc. Trendy onbijtruimte en bar. Zeer vriendelijk en behulpzaam receptiepersoneel. Ontbijt dik in orde maar personeel nogal sloom. Niet te geloven voor deze prijs. Zoek niet verder voor een hostel in Amsterdam.(en nee, ik ben niet van de pr). Als het goed is mag het ook gezegd worden.
- Oscar229-10-2009
Zeer goed: ook voor "oudjes"
Stayokay Zeeburg Amsterdam is ook voor "oudjes" een prima onderkomen. Wij - 53 en 58 jaar - fietsten in onze herfstvakantie naar Amsterdam om cultuur te snuiven. Als in de tijd van toen wilden we in een jeugdherberg; nu heten ze Stayokay. Trendy ingericht, geweldige service (zonder mankeren werd steeds binnen een veilige plek gegeven aan onze fietsen en onze bagage), goede informatie aan de balie en we kregen een inderdaad rustig gelegen kamer. 's Morgens verwonderden we ons in de eetzaal over de honderden jeugdigen, waarvan we echt in de nacht niets hadden gemerkt. We hielden met ons tweeen verblijf in een vijfpersoonskamer: genoeg ruimte, schoon (ook tussentijds adequaat bijgehouden) en goed sanitair. Ontbijt voldeed; warme hap (voor dertien euri) was gezond en voor elk wat wils; hoeveelheid was meer dan voldoende. Wij komen hier of in Stayokay Vondelpark graag terug.
- xxx24-04-2009
NIE WIEDER
Dieses Hostel kann man niemals weiter empfehlen.. War mit der Klasse da.. Nachdem wir drei Stunden auf die Zimmer gewartet haben, kam der schock.. Dusche und Toilette waren nicht zu benutzen wirklich, haare lagen überall (Dusche, bad, betten, boden).. Mussten im Schwimmbad (30 Minuten dorthin) uns duschen.. Uns wurde versprochen sauber zu machen, aber am nächsten tag lagen die haare an der gleichen stelle.. Das Essen mittelmäßig, man konnte es essen, mehr aber auch nicht.. Englisch konnten die Angestellten auch nicht wirklich.. Im Flur ist eine Flasche umgekippt, nach zwei Tagen war es immer noch nicht weg.. Auf keinen Fall zu empfehlen!!!
Hostel Stayokay Amsterdam Zeeburg info
Het complex