Tijdelijk geen boekingskosten

8.7FantastischScore uit 18 reviews
Geen afbeelding beschikbaar
  • Deze accommodatie heeft een score van 8.7

Over Hampton by Hilton Amsterdam Arena Boulevard

Ontdek de dynamische flair van Hampton by Hilton Amsterdam Arena Boulevard, perfect voor de moderne ontdekkingsreiziger. Gelegen in het kloppende hart van Amsterdam's entertainmentgebied, biedt dit hotel gemakkelijke toegang tot topattracties, omgeven door bruisende concertzalen en culinaire genoegens.

De ligging

Hampton by Hilton Amsterdam Arena Boulevard bevindt zich in een onverslaanbare locatie voor zowel de zakelijke als de vrijetijdsvakantieganger. Direct naast de Amsterdam Arena en tegenover het Bijlmer Arena trein- en metrostation, is het hotel een perfect startpunt om de stad te ontdekken. De Ziggo Dome, IMAX-bioscoop en diverse restaurants liggen op korte loopafstand. Voor degenen die de binnenstad willen verkennen, biedt het nabijgelegen openbaar vervoer een snelle en gemakkelijke verbinding naar het centrum van Amsterdam in slechts 15 minuten. De luchthaven Schiphol is bovendien slechts 10 minuten rijden, waardoor het hotel ook ideaal is voor internationale vakantiegangers.

Hampton by Hilton Amsterdam Arena Boulevard blinkt uit met zijn moderne faciliteiten en diensten, ontworpen om elk verblijf onvergetelijk te maken. Het hotel beschikt over 254 goed uitgeruste kamers, een state-of-the-art fitnesscentrum en diverse vergaderruimtes voor zakelijke bijeenkomsten. Vakantiegangers kunnen genieten van het gemak van gratis WiFi in het hele gebouw, een business center, en parkeergelegenheid. Voor extra gemak is er een supermarkt en zijn er winkels beschikbaar binnen het hotelcomplex. Rolstoelvriendelijke voorzieningen zorgen ervoor dat alle vakantiegangers comfortabel kunnen verblijven.

Bij Hampton by Hilton Amsterdam Arena Boulevard start elke dag goed met een heerlijk ontbijt. Vakantiegangers kunnen kiezen voor een verblijf inclusief ontbijt, waarbij een verscheidenheid aan culinaire hoogtepunten wordt geserveerd om de dag energiek te beginnen. Voor een ontspannend drankje na een dag vol avonturen biedt de hotelbar een gezellige ambiance.

Rolstoelvriendelijke faciliteiten zijn beschikbaar om ervoor te zorgen dat alle vakantiegangers comfortabel kunnen verblijven. Het hotel accepteert de gangbare creditcards zoals American Express, Visa en MasterCard, wat het gemakkelijk maakt voor internationale vakantiegangers. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

• Hotelkluis

1 Hoekenrode 1, 1102 BR

8.7FantastischScore uit 18 reviews

Ideale locatie !
Door A Broeders op 02-11-2023

Hotelkamer en badkamer waren keurig en erg schoon. Airco deed het niet dus zelfs in oktober erg warm in de kamer. Ontbijt was prima alleen de entourage komt wat goedkoop en kil over. Van de lounge had ik mij ook meer voorgesteld, niet echt een omgeving om tijdens je verblijf te blijven hangen. Zeer vriendelijk personeel. Locatie is ideaal ! tegenover het openbaar vervoer, kort bij de Arena en Ziggodome.

Nooit meer
Door Miranda van den eijnden op 02-06-2019

Ontbijt is helemaal niks weinig keuze je moet zelf vragen of dat ze het aanvullen jus de orange lijkt wel water met een smaakje bedden zijn te klein en dat voor 250 euro dan verwacht je wel wat meer dus voor ons nooit meer

Fantastisch
Door Erica op 02-01-2019

Samen met mijn dochter heb ik hier 2 nachten gelogeerd. Mijn dochter moest optreden in de Ziggo Dome en kon tussen de generale repetities door makkelijk heen en weer omdat dat op loopafstand ligt. Ideale ligging, dichtbij winkels, station, eetgelegenheden, Arena, Afas, woonmall, etc.
Onze kamer op de 5e verdieping met prachtig uitzicht op het plein was goed, netjes en zeer schoon.
Uiterst vriendelijk personeel (niet alleen bij de receptie maar ook bediening, technische medewerkers, schoonmakers).
Fitnessruimte is ook top!
Ideaal dat je strak achter het hotel kunt parkeren. Dit kost wel 22,50 per nacht. Als je dit niet wilt, kun je met de trein komen, want het station ligt naast het hotel. Geluidsoverlast heb je daar overigens niet van.
Kortom: wij hebben genoten van ons verblijf in dit fijne hotel!

goede ligging
Door Gonnie op 18-03-2018

De kamer was netjes en zeer schoon. Het bed is erg hoog en het matras is aan de harde kant. Er zijn verschillende soorten kussen, zodat je er zelf één uit kunt kiezen.
De föhn is zeer goed. De badkamer is fijn en netjes.
Er is een waterkoker, maar er is maar weinig koffie en thee aanwezig. Goede televisie met veel zenders en een stabiele ontvangst. Er is in het hele hotel gratis wifi, maar de verbinding is traag.
Het ontbijtbuffet is niet heel uitgebreid. Wanneer iets op is, wordt het wel direct bijgevuld. De ontbijtruimte is klein, maar erg schoon.
Vriendelijk personeel.

Goed bewaard geheim van Amsterdam
Door Anne op 25-11-2017

Hotel ligt midden in het wandelgebied bij Ziggo Dome, ArenA, Heineken Music Hall, Pathé Amsterdam. Heel veel leuke eetgelegenheden, bars en winkels. Vlakbij Station Bijlmer ArenA. Leuke en sfeervolle plek. Mooi, functioneel doordacht en ingericht hotel. Parkeergarage aanwezig (tegen meerprijs). Flexibel en leuk personeel. Receptie/bar ineen (goed bedacht, altijd bemand). Leuke lounge! Mooi uitzicht op sfeervol plein.

Prima hotel
Door Danielle op 14-03-2017

Ik verbleef hier met mijn dochter zodat we na een concertbezoek niet naar huis hoefden te rijden. Locatie is perfect, AFAS Live, Ziggodome, Arena...het ligt allemaal om de hoek, evenals trein en metro. Ontvangst was prima, vriendelijk personeel. Kamers waren schoon, genoeg ruimte voor met z'n tweetjes en we hadden leuk uitzicht op het plein en treinstation (treinen hoor je haast niet trouwens).Ontbijt was prima, genoeg keuze maar ik was blij dat we vroeg zijn gaan eten. Het was inderdaad best druk en er is dan te weinig plek om te zitten. Maar dat was dan ook het enige "nadeel". Na het uitchecken de koffer in het hotel achtergelaten en naar Amsterdam gegaan met de metro, binnen 15 minuten ben je er. Zeker een hotel om terug te komen!!