EasyHotel Amsterdam Arena Boulevard
We hebben de beste aanbieders voor EasyHotel Amsterdam Arena Boulevard voor je op een rij gezet:
DoubleTree By Hilton Amsterdam
HotelJaz in the City
Hotel
Adresgegevens | Arena Boulevard 129, 1101 DM |
EasyHotel Amsterdam Arena Boulevard
Perfecte locatie voor een concertbezoek.
Geen wachtrij bij inchecken omdat ik dat vooraf al online had gedaan. Erg handig!!! Schone niet al te grote kamer met compacte badkamer. Prima hotel. Helaas geen ontbijtmogelijkheid.
Alles makkelijk te berijken met het openbaar vervoer en genoeg eet en drink gelegen heden in de omgeving.
Dit hotel heeft mooie ligging tov Ziggo Dome en Arena, maar boek geen standaard kamer als je met 2 volwassenen bent. Het bed is een veredelde twijfelaar en veel te smal voor 2 volwassenen. Ondanks verzoek om 2 aparte bedden kon Easy Hotel niks voor ons doen, mamager luisterde niet en praatte steeds door ons heen en hehaalde steeds zelfde verhaal. Dus maar dwarsover geslapen met overstekende voeten tot gevolg. Geen ontbijt mogelijk en checkin/checkout via computers in de hal. Kamer was klein maar modern en netjes. Wel erg gehorig snachts.