8.1FantastischScore uit 14 reviews

• Totaal aantal kamers: 75

Dorpsstraat 15, 1431 CA

Aalsmeer

8.1FantastischScore uit 14 reviews

Calidad a precios razonables y amabilidad
Door Carmen op 20-07-2020

Hotel muy comodo y espacioso. Buenas habitaciones. Excelente calidad/precio Bar y restaurante muy agradables y el personal muy amable. Sin duda sera nuestro hotel cada vez que vengamos a Holanda.

Uitstekend
Door Edith op 15-09-2015
Alleen gereisd

Mooi, modern hotel. Comfortabele kamers, zeer schoon. Uitermate hartelijk personeel, dat je erg welkom laat voelen. Ligging is mooi in het oude centrum en nabij de uitvalswegen en Schiphol. Prima diner en ontbijt gehad. Zeker aan te bevelen en iets om naar terug te keren. (geen idee of het kindvriendelijk is)

Prima Hotel
Door Hedy op 25-08-2013

Dit hotel is pas verbouwd en ziet er stijlvol uit. De nieuwe kamers zijn groot en zeer schoon. We hebben niet in het restaurant gegeten maar het ziet er gezellig uit en op de kaart staan prima gerechten. Het ontbijt is goed. Personeel is zeer vriendelijk. Kunnen dit hotel van harte aanbevelen, zeker voor mensen die bv vroeg op Schiphol moeten zijn. Komen zeker weer terug in dit hotel

Aalsmeer

Prima plek
Door Petry op 24-05-2013

Als alternatief voor de standaard schiphol hotels prima. Ook op zichzelf een leuk hotel, wel zakelijk niet onpersoonlijk. Lekker eten, niet exotisch maar wel vers klaargemaakt en met zorg. Aardig, vlot personeel. Toevallig kregen we een heel grote kamer met enorm balkon, dat was extra leuk. Mooie badkamer met prachtige inloop douche, alleen jammer dat de douchekop erg hoog hing en weinig kracht had.

prima kamer voor een overnachting
Door Roy op 15-05-2013
Zakelijk gereisd

Ik was recent voor een conferentie in Aalsmeer. Daar de ligging gunstig was, had ik gekozen voor hotel Aalsmeer. De accommodatie voldeed aan mijn verwachtingen. De kamer was niet te klein en bovenal schoon. Ook het ontbijtbuffet was prima.

fantastisch met 1 min punt
Door monica op 19-06-2012
Alleen gereisd

Hotel aalsmeer is een prachtig hotel. Het eten is lekker, gezellig personeel, kamers geweldig en bij de receptie is altijd iemand aanwezig. Ik moest vroeg weg en om kwart over 6 stonden er als mensen klaar met een lekker ontbijt, er werd veel rond gelopen voor als ik nog vragen had. s'avond bij het diner heb ik 1 min punt er was een personeels lid met een erg ''ontevreden'' eigenlijk chagerijnig gezicht dat vond ik jammer.