De Landschotse Hoeve

Groepsaccommodatie Herkenhoek
AppartementCosy Nock ! Little Gem at City Center with Large Terrace !
AppartementIngenhousz Breda
Winkelmogelijkheden: 3000m
Treinstation: 25000m
Adresgegevens | Voldijnseweg 4, 5091 KK |
De Landschotse Hoeve
Wat een heerlijk appartement (Wit Holland)! Ruim opgezet, uiteraard mede omdat het rolstoeltoegankelijk is. Wij waren met 4 honden, waar ook voldoende ligplaats voor was. Alles is aanwezig, tot de kleinste dingetjes. Voldoende handdoeken aanwezig. Verse eitjes bij aankomst. Een heerlijke tuin tot onze beschikking. Dichtbij de hei gelegen, dus voldoende wandelmogelijkheden. Wij hebben genoten.
Zeer mooi verblijf,alles aanwezig wat je maar nodig hebt.schoon en netjes verzorgd
Het is een fantastisch appartement (appartement Wit Holland) dat van alle gemakken voorzien is. Van afwasmiddel, afwaskwast en vaatwastabletten, tot droogrekje, wasknijpers, wc- en keukenpapier, koffie en koffiefilters. Alles was gewoon aanwezig!
Er zijn voldoende handdoeken tot je beschikking, in de kast liggen leuke spelletjes om te spelen en in beide slaapkamers staat een ventilator. Ook zijn een aantal ramen (en de schuifpui) voorzien van een hor, dus (zo goed als) geen last van vliegen/muggen!
Het appartement is mooi, modern, ruim en licht. Ook erg fijn is de ruime privé-tuin die bij het appartement hoort.
De boerenfamilie is erg aardig en vertelt graag over de boerderij.
Bij het kippenhok liggen doosjes met verse eitjes klaar, deze mag je zo pakken!
De boerderij is een fijne plek en je mag overal op het erf komen. Ons zoontje heeft genoten van de glijbaan, de schommel en de trampoline.
Wij hebben een fantastische vakantie gehad!
Voor de tweede keer geweest, lekker appartement, zeer schoon, aardige mensen, mooie omgeving.
Kortom goed om daar te verblijven.
Heel mooi appartement met alles erop en eraan nu voor de derde keer hier geweest en zeker voor herhaling vatbaar , natuur om de hoek
Mooie afgesloten tuin
En zeer gastvrije familie