We hebben de beste aanbieders voor Capfun Rakelbos voor je op een rij gezet:
Door vakantiegangers bekroond met een Zilveren Zoover award
Over Capfun Rakelbos
Vakantiegangers zijn dol op de sfeer bij Capfun, vooral vanwege het enthousiaste animatieteam dat van 's morgens vroeg tot 's avonds laat voor vermaak zorgt. Ze prijzen de uitgebreide activiteiten, zoals schuimparty’s, colorruns, speurtochten, dj-workshops en dansen, waar zelfs bingo en het Carabouille ontbijt kosteloos zijn. De accommodatie zelf krijgt lof voor de schone en mooie verblijven bij aankomst. Families met kinderen hebben een topvakantie, mede dankzij prachtige zwembaden en een speciaal ingerichte speelplaats waar de jongsten zich uren kunnen vermaken. De omgeving, rijk aan bossen, wordt ook gewaardeerd, net als het gezellige terras dat een extra dimensie geeft aan de avonden. Kortom, Capfun is een dikke aanrader voor een onvergetelijke tijd.
Telefoonnummer | |
Buitenzwembad
Mastercard
Visa
Capfun Rakelbos
We kregen een update en we zaten lekker dicht bij het zwembad. Huisje is zoals altijd bij capfun top. Jammer dat je niet meer schoonmaaksetje kreeg en dit niet vermeld staat ergens. Kom al jaren bij capfun verschillende parken dus had verwacht dat er was. Nou moest ik hals over kop schoonmaakmiddel kopen en winkel is er niet dus was niet zo fijn. Zwembad zag er netjes uit alleen wc waren heel erg vies en stonken. Uit eten kan je niet echt op park. Er is soort van kantine waar je wat kan eten en snackbar. Was meer gewend van capfun maar was te doen
Super vakantie gehad
Van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat
Wij komen hier zeker weer terug
Hebben het heel erg fijn gehad

Capfun Rakelbos
Super vakantie gehad! Week volop genoten met hele gezin.
Mooie accomodatie (top tv 6 pers). Schoon bij aankomst.
Prachtig zwembad waar onze kinderen maar ook wij heerlijk in gezwommen hebben. Mooi speelplaats in het zwembad voor jonge kinderen, onze jongste van 2 heeft hier zich uren vermaakt deze vakantie.
Gezellig terras, vooral bij de muziekavond van de mannen van Rep.
De animatie, echt alle lof voor deze mensen. De hele dag door activiteiten, super enthousiast animatieteam. Schuimparty, colorrun, speurtocht, dj workshop, dansen. Wat ook opviel dat bijv bingo en het Carabouille ontbijt gratis zijn. Waar vind je dat nog?
Mooie, bosrijke omgeving om het park.
Wij waren echt verrast! Dikke aanrader!!
Fantastische week gehad! Goede ontvangst bij receptie. Mooie, schone chalet op toplocatie (naast het speelveld) overal dichtbij.
Fantastisch animatieteam. Heel de dag door activiteiten; schuimparty's, colorruns, noem maar op. Leuk zwembad! Omgeving mooi om te fietsen. Echt een topweek gehad, mede dankzij de inzet van de medewerkers.