Laagste prijsgarantie

Ruimte
    Natuur

Verrassend.
Door William Jongeneelen op 06-09-2023

Wat een fantastisch mens is Hanneke, gastvrij, energiek en zorgzaam. Vanaf het moment dat je aankomt tot vertrek staat ze voor je klaar. Verrassende locatie, echt een pareltje. Wij hebben echt genoten.

Fantastisch!!!
Door Merel & Patrick op 16-09-2022

Wauw!!Wat een leuke verrassende plek!!
Ontvangst was leuk met koffie en een heerlijke koek, lekker buiten gekookt, in de hottub gezeten, gezwommen en in de avond lekker met sfeer verlichting buiten gezeten.
De unieke gipsy wagen was romantische en van alle gemakken voorzien!
Hanneke en haar gezin zijn fijne en warme mensen! Voelde ons thuis vanaf het eerste moment. Wil je iets aparts en unieks dan moet je hier een keer geweest zijn!
Hanneke bedankt voor alles het was fantastisch!!
Liefs Patrick & Merel 😘
( de feestbeesten 🥳 )

Niet twijfelen maar boeken!
Door Sheila Bijtenhoorn op 22-08-2022

Nondeju dat waren machtig mooie dagen op de Schooteindhoeve! We waren heel benieuwd maar het heeft onze verwachtingen overstegen. Prachtige authentieke wagen, van alle gemakken voorzien, waarin de creativiteit van Hanneke goed terug te zien is. Bij aankomst kregen we, naast koffie en koek, uitgebreid info over van alles en in de koelkast stond een lekkere fles rosé koud. (ook nog verwend met verse melk). Omringd door moestuin en weiland mochten we genieten van de schaapjes, kippen en koeien vanaf het buitenzitje onder de hooimijt. Het leek wel of we in Frankrijk zaten. Ook heerlijk om na een warme dag sightseeing een duik in het zwembad te kunnen nemen
Op onze laatste ochtend nog een interessante rondleiding gehad. Twee nachten waren eigenlijk veel tekort om van dit idyllische plekje met gastvrije lieve eigenaars te kunnen genieten Wij komen zeker nog eens terug.

Echt een aanrader!!
Door Simone Zaagman op 09-08-2022

We hebben ontzettend genoten van de mooie, rustige locatie en bovenal van de gastvrijheid van familie Verberne. Onze dagen op Schooteindhoeve voelde echt als thuiskomen omdat we ons zo prettig en welkom voelde. Daarnaast is het zwembad heerlijk in de zomer en geeft de inrichting/decoratie een unieke sfeer. Voor alle leeftijden een hele leuke plek om te bezoeken als je even weg uit de stad wil. Supermarkten en alles wat je nodig hebt op een paar minuten rijden.

Hele mooie en warme plek.
Door Bart Voet op 31-07-2022

We hebben heel erg genoten van de rust en de woonwagen, het buiten koken en het zwembad en de gastvrijheid en verhalen van Hanneke. We hebben mooie wandelingen gemaakt en bezochten het bijzondere oorlogsmuseumpje van haar zoon Wils. Mooie zomerdagen met ons gezin.

Wat een lieve, mooie plek
Door Fam Sewradj op 19-07-2022

Wat een heerlijkheid! De gastvrijheid, de omgeving, het bedrijf, de leuke gesprekken, wij komen volgend jaar weer! ❤️