6.7VoldoendeScore uit 1635 reviews

• Rolstoel toegankelijk
  • Draadloos internet
  • Sportfaciliteiten

Omschrijving

Overnachten in Vakantiepark Dierenbos betekent een vakantie vol plezier! Kies voor een van de luxe restylde vakantiehuizen of kom juist gezellig kamperen op de grote kampeerplekken. Geniet van de rustige omgeving, duik in de zwembaden, verzorg de boerderijdieren en dans mee met het animatieteam. Bov...

Vakantiepark Dierenbos

6.7VoldoendeScore uit 1652 reviews

Genieten bij Dierenbos
Door Ilse op 15-11-2023

Wat hebben wij het fijn gehad tijdens een lang weekend Dierenbos. Het begon al op de aankomst dag, deze dag konden we al gebruik maken van de attractiepas en het babyolifantje van Beekse Bergen bewonderen. De receptie had een dag ervoor goede uitleg gegeven telefonisch en de toegangspassen gemaild. Dat is zo fijn aan Dierenbos, je kunt openingstijden opzoeken maar ook kun je even bellen met vragen. We zaten in kleine geschakelde vakantie woningen: Fazant met ons gezin en het buurhuisje Fazant met vrienden. Groot genoeg, voor 4 personen, alles aanwezig en zelfs een extra losse toilet erin naast de badkamer met toilet. Het park en de diertjes worden netjes onderhouden, de verzorgers vertellen er graag over en de baby ezel was ontzettend grappig. Lekker gebowld en een fijn overzichtelijk zwembadje met glijbanen. Al met al heerlijk!

Heerlijk verblijf
Door Babet van Haandel op 31-10-2023

Wij zijn met veel plezier bij Vakantiepark Dierenbos een weekendje weggeweest. De kinderen konden heerlijk genieten op de plek waar we zaten. Wij als ouders konden heerlijk met de warmte lamp op het terras zitten van de accommodatie en vanuit daar de kinderen in de gaten houden.(Extra ideaal dat er een hekwerk om de accommodaties /tenten zat waardoor ze ook echt niet weg konden). De dieren zijn helemaal geweldig en niet ver lopen en er is veel variatie in dieren. We hebben heerlijk gebruik gemaakt van het zwembad en daarna konden we een lekker hapje eten in het restaurant. Ook voor het diner kun je daar goed terecht. De animatie bied heel veel verschillende activiteiten aan op verschillende tijdstippen dat vonden wij heel fijn. Zo zit er altijd wat tussen wat de kinderen leuk vinden. Ook hebben de kinderen met veel plezier in de speeltuinen gespeeld. En wij als ouders op het terras met een drankje. Al met al hebben we genoten!

Lang weekend Dierenbos.
Door J. van de Ven op 15-10-2023

Wij zaten met het huisje dicht bij het groen en bomen. Het was een rustige plek, 's nacht heel stil. Overzichtelijk terrein. Dieren die er zijn hebben de ruimte. Diversiteit aan accommodaties is leuk. Mooi huisje, Damhert, mooie inrichting. Alles is voorhanden aan wat je nodig hebt aan keukenspullen. De hottub is erg fijn, ook met het mooie weer dat wij hadden. Heel aardig personeel, bij alle faciliteiten, receptie, winkel, restaurant. Hulpvaardig en snel. Bij het restaurant hadden we voldoende ruimte om te zitten, kleine kaart maar lekker.

Vakantiepark Dierenbos

Wat een heerlijk weekend.
Door Astrid op 02-10-2023

Wat hebben we genoten van een mooi weekend in een luxe Lodge tent op Dierenbos. prachtige tent op een mooie plek aan het water. helemaal top. mooi ingericht met fijne bedden en super heerlijke douche. Gelukkig hadden we mooi weer en hebben daar veel gewandeld in een mooie omgeving. De jongste was niet bij het dieren knuffelen weg te slaan. zo leuk. en elke dag heerlijk gezwommen binnenbad met verwarmd water. Het was top. wij komen hier zeker nog eens terug.

Verrassend mooi en groen vakantiepark
Door Maaike Jansen op 02-10-2023

Verrassend mooi vakantiepark, veel groen, netjes en overzichtelijk. Genoten van een ruim, verzorgd en fris vakantiehuis met prachtig uitzicht! Heerlijk weekend gehad.

Heerlijk weekend!
Door puk op 01-10-2023

Wij hebben een heerlijk weekend gehad in villa Alpaca in het dierenbos. Het park is mooi groen en lekker rustig en het personeel is overal bijzonder vriendelijk. Leuk winkeltje bij de receptie voor vers brood en andere spullen. De bedden waren top, we hadden allemaal heerlijk geslapen. En wat heel prettig is: twee badkamers en ook nog een aparte wc. Het huis was gezellig en had bovendien een mooie veranda waar we heerlijk hebben ontbeten in de zon. Ik zou zo weer een weekend gaan!

Camping-informatie
Aantal huisjes op park