Ibis Tilburg

We hebben de beste aanbieders voor Ibis Tilburg voor je op een rij gezet:
Het hotel ligt een beetje afgelegen maar in maar een half uurtje loop je naar het centrum van Tilburg. (Of neem eventueel de bus) De hotelkamer is klein maar functioneel, gezellig en schoon. Vriendelijk personeel. Enige nadeel vind ik dat het niet stil is in je kamer. Je hoort de hele tijd het (denk ik) afzuigsysteem. Raam open kan wel, is natuurlijk lekker, maar het constante geluid vind ik irritant.
Bij inchecken moest ik 7,50 parkeergeld betalen. Staat op de website dat parkeren gratis is. Blijkt niet zo te zijn wanneer je via een boekingssite reserveert. Wanneer je via de eigen site van ibis gaat reserveren kan je middels een clubkaart gratis parkeren . Maar je moet eerst wel doorklikken. Is zeer misleidend. Bij binnenkomst op de kamer een weeïge riolerende geur. Verder restaurant gezellig en redelijk gegeten. De kamers zijn niet groot, maar verder oke
Erg leuk arrangement tw Efteling, nette schone kamers, superontbijt, kinderen vonden het geweldig

Ibis Tilburg
De hartelijkheid van de mensen die er werken. Het hele goed bed. Ontbijt uitgebreid en lekker.
Alles is behoorlijk verouderd. Badkamer kan echt niet meer, douchen in bad en een douchegordijn in plaats van wand. Geen WC borstel aanwezig. Weinig stopcontacten voor opladen mobiel etc. Extra kosten waar bij boeken niets van vermeld wordt.
vriendelijk personeel,kamers zijn wat oud ,bedden zijn goed ,hoofd kussens ook goed .badkamer schoon en netjes.goed ontbijt.het hotel is in het algemeen wat oud.
Het complex
Totaal aantal kamers | 75 |