8.2FantastischScore uit 21 reviews

• Rolstoel toegankelijk
  • Draadloos internet

Auberge Du Bonheur

8.2FantastischScore uit 22 reviews

Uitstekend, het hotel doet zijn naam eer aan
Door Maurits op 02-12-2017

Parkeerplaats vlakbij t hotel gauw vol, maar 5 minuten verderop is voldoende ruimte! Prima ontbijt in het naastgelegen restaurant.

Ontbijt grote ontgoocheling
Door Dries Taillieu op 17-04-2017

Kamers ok, personeel heel vriendelijk, restaurant top....alleen vroegen wij om een half uur vroeger te onbijten, om7u15,( wij werden verwacht op een sportevenement in de buurt) dit was niet mogelijk, teamgenoten die in de buurt logeerden in diverse hotels hadden hiervoor geen problemen ondervonden, ze konden genieten van een ontbijt zelfs al was dit iets vroeger dan normaal... we kregen een ontbijtbox, de avond voordien al! Lekker vers? 2 sneetjes droog toastebrood met kaas en hesp, een peer en een fruitsapje, eerlijk gezegd voel ik mij dan bedrogen, we betaalden 236euro voor 2 kamers en een heerlijk ontbijt (Volgens de wesite althans....) jammer, 7u15 ontbijt vragen is nu ook zo vroeg niet en als je dan met een alternatief komt, zorg dan dat het in orde is, geen goede reclame zoiets....

Geweldig weekendje gehad!
Door Brenda op 03-05-2016

Bediening erg vriendelijk, mooie kamer, heerlijk eten (arrangement 7 gangen incl wijn arrangement écht aan te bevelen!!) mooie ligging.

Auberge Du Bonheur

Heerlijk rustig en goed verzorgd verblijf
Door Christie op 31-12-2015

Zeer vriendelijk personeel.We hadden voor ons zoontje van 2 jaar een eigen campingbedje meegenomen. Toen we net op onze kamer waren belde de receptie of het lukte met het bedje en of we er nog een dekentje voor moesten hebben. Dat was niet nodig maar het werd zeer attent aangeboden. Hij mocht gewoon bij ons op de twee persoons-kamer slapen. Ook bij het ontbijt mocht hij gewoon (gratis) aanschuiven.Bij ons vertrek kreeg hij zelfs nog een leuk knutselpakketje.

Enorm genoten
Door myrte op 22-05-2015

Hier is ons huwelijk voltrokken en zijn we tot en met het feest en huwelijksnacht verbleven! Alles was top geregeld! Alles is mogelijk en kon besproken worden. Er wordt met je mee gedacht over de invulling van onze dag. We konden ons geen betere trouwlocatie voorstellen.

Prima eetgelegenheid voor vegetariers
Door Roeland op 05-08-2014

In Tilburg zijn er weinig gelegenheden waar je als vegetariër goed kunt eten. Meestal krijg je een wat fantasieloos gerecht. Zo niet in de Auberge du Bonheur. De kok heeft kennelijk verstand van de vegetarische keuken en weet verrassende gerechten te maken van uitstekende kwaliteit. Dit restaurant is zeker niet goedkoop, maar daar staat een prima kwaliteit, een mooie ambiance en vriendelijk personeel tegenover. Het samenstellen van het eten kun je gerust aan de kok overlaten. We hebben de kaart niet gezien, maar hebben het samenstellen van het menu overgelaten aan de kok met prima resultaat. Ook met speciale dieetwensen wordt rekening gehouden. Als je wanneer je een tafel reserveert contact opneemt met het restaurant kunnen ze zich daar extra op voorbereiden. Mogelijk was mede daarom onze ervaring zo goed.

Huisdieren

Airconditioning