7GoedScore uit 14 reviews

Groepshotel Heidehoeve

7GoedScore uit 14 reviews

Alleen maar GENIETEN!
Door els markusse op 20-11-2021

Wij waren met 33 personen op Heidehoeve van 16jaar tot 78 jaar, een groot feest was het Jack was heel behulpzaam, friet bakken voor 33 personen? geen probleem, zelf hout halen in het prachtige bos wat naast het hotel ligt, groot vuur gemaakt en gedanst rond de vuurkorf tot in de kleine uurtjes.... het zwembad is fantastisch zo ook alle ruimtes in het gebouw. Het is allemaal wel wat verouderd maar dat valt in het niet bij de locatie, dit was onze 4e locatie met familie en zeker ook de leukste!

Familieweekend
Door Hanneke op 05-07-2021

Onze hele familie, in de leeftijd van 0 tot 88 jaar, heeft genoten van een weekend in Heide Hoeve. De eigenaar Jacques is een topper. Hij regelt echt alles; niets is te gek. De accommodatie is ietwat gedateerd. Maar het is superfijn dat elke kamer met opgemaakte bedden, een eigen badkamer met wc heeft, voorzien van wc-papier en handzeep. Het zwembad is geweldig. Zelfs armbandjes voor de kleintjes en opblaasballen waren aanwezig. De keuken is wat klein. Maar alle apparatuur is aanwezig om een heerlijk ontbijt, lunch of diner te bereiden. De bakplaat voor eieren of pannenkoeken is super. De pizzahoutoven buiten is helemaal te gek. Het enorme speelveld met de jeu de boules baan is grandioos. Jammer dat er zoveel vliegen waren, maar dat is de natuur. De omgeving leent zich uitstekend voor een mooie wandeling door het bos of een stoere mountainbike/fietstocht. Kortom Heide Hoeve is een aanrader.

Voor herhaling vatbaar!
Door Ilona op 14-09-2020

Fijne locatie voor grote groepen. Alles was aanwezig. De eigenaar is vriendelijk en behulpzaam en kwam snel als je hem nodig had. Alles kan als je maar aan de paar huisregels houd die er zijn.

Zeker voor herhaling vatbaar
Door Mike op 13-09-2020

Grote ruime locatie. Zuiver Sommige bijzet bedden zijn van slechte kwaliteit.

Voor de rest mooie omgeving met groot veld. Ieder kamer een eigen toilet en douche Mooie bossen dichtbij, met een leuke beginners mountainbike route die je voor de deur kunt starten.

Niet nieuw wel goed

Geweldig
Door Marieke op 09-09-2020

We komen hier nu voor het tweede jaar met 12 gezinnen met kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar. Een ideale bestemming voor grote groepen. Fijne grote ruimte, aparte slaapkamers met eigen sanitair, groot grasveld en bij de bossen. Zwembad en sauna aanwezig. Keuken is van alle gemakken voorzien. Beheerder Jack staat meteen voor je klaar. Beste Jack, weer bedankt voor al je goede zorgen!

Top locatie met gastvrije Jack
Door Amber op 20-07-2020

Half juli zijn wij hier met een groep van 30 studievrienden geweest. We hebben een top weekend gehad! Laat je niet afschrikken door een aantal (precies dezelfde) reviews. Deze komen bijna allemaal van 1 groep, mensen hebben zich misdragen en ze zijn hierop aangesproken. De eigenaar Jack is echt een lieverdje en hielp ons met alles, niks was te gek! Hij gaf ons een gastvrij, welkom en fijn gevoel. Het complex is groot, je kan er van alles aan activiteiten organiseren. De afbeeldingen spreken voor zich, het is ietwat gedateerd. Wat geen probleem is bij een groeps-accomondatie. Alles werkt, de faciliteiten zijn goed en er zijn meer dan genoeg sanitaire voorzieningen want elke kamer heeft een badkamer. Het is een hele schone, fijne locatie voor grote groepen. Tevens ligt het dichtbij het plaatsje Someren waar je ook heerlijk een ijsje kan doen!

Huisdieren

Wlan internet