Theetuin Maashorst
Bed & Breakfast info
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatieBed & BreakfastPrachtige kamers Ga naar accommodatieWilgenhart
Bed & BreakfastErg kindvriendelijk Ga naar accommodatieFort Bakkerskil
Bed & BreakfastPrachtig gelegen Ga naar accommodatieHet Dijkhuis Eersel
Bed & BreakfastZeer schoon
Theetuin Maashorst
Heerlijk rustig gezeten, met het najaarszonnetje op de wangen. Lekker kopje thee met huisgemaakte worteltjestaart! Echt genieten!
Tijdens wandeling bij het thee huis heerlijk in de mooie tuin gezeten. Hele gastvrije mensen en een lekkere zelfgemaakte ijsthee op. We hadden jammergenoeg net geluncht, want er waren ook zelfgemaakte koeken en taarten,die er heerlijk uitzagen. .
Wij komen hier het hele seizoen lang met heel veel plezier. Het is een heerlijke plek om tot rust te komen. Bas en Dominique zijn altijd gastvrij en vriendelijk. Alles is vers en huisgemaakt. Ze doen voor iedereen hun best om het naar hun zin te maken. Een paar weken terug zijn ze speciaal voor mij open gegaan en hebben een héérlijke high tea verzorgd. We zaten gezellig buiten onder de overkapping die ze voor ons helemaal warm hadden gemaakt en gezellig hadden aangekleed. Er was voor ieder wat wils. Door het enthousiasme waarmee je ontvangen wordt en de lekkere verse dingen ga je altijd met een blij gevoel naar huis. Het is een mooi plek om tussen alle drukte door op adem te komen. Zeker een aanrader als je van natuur, lekker eten en spontane gesprekjes houdt. Wij kijken nu al weer uit naar het begin van het volgende seizoen!
Heerlijke Theetuin! Fijn zitten en genieten met heerlijke koeken en vooral zo'n lieve gastvrouw. Echt een aanrader.
Genoten van lekkere koffie, thee en sap met huisgemaakte taart. In sfeervolle theetuin op prachtig plekje direct aan natuurgebied de Maashorst. Zeer persoonlijke en vriendelijke service van Dominique. Kom zeker nog eens aan!
Theetuin Maashorst info
0Adresgegevens