Coronavirus en jouw vakantie: bekijk de laatste ontwikkelingen.

Advertentie

Kampina

9.2Fenomenaal

Score uit 5 reviews

Op vakantie geweest naar Kampina?

Review schrijven

 • 9rinus manders09-03-2017

  Ongerepte natuur

  Kampina is een prachtig natuurgebied in Brabants Midden, het is sinds 1929 voor het grootste deel eigendom van Natuurmonumenten, in dit 2100 ha. grote domein ligt een uitgestrekt netwerk aan wandel- en fietsroutes, men kan er genieten van een zeer afwisselend landschap met heidevelden, vennen, bossen en uitgestrekte weidse vlakten met helmgras. Het gebied heeft een rijke vogel- dieren- en plantenwereld en wordt doorsneden door enkele beken zoals de Rozep en de Beerze

  Rapporteren

  Gereisd met partner in maart 2017

 • 8Lourens Nobel17-02-2015

  mooi gebied

  prima wandelen en fietsen in bos en ven gebied

  Rapporteren

  Gereisd met partner in februari 2015

 • 10Odette Jonkers17-11-2014

  Een 'must' voor natuurliefhebbers.

  Schitterende wandeltochten door bijzonder natuurgebied!

  Rapporteren

  Gereisd met partner in november 2014

 • 9Corrie Lemmensb31-08-2014

  schitterend

  Een geweldige mooi plek om te wandelen en te fietsen, er zijn mooie schelpenpaden aangebracht en de heide staat volop in bloei. .Er zijn vennen en gras dat begraasd wordt door paarden

  Rapporteren

  Gereisd met partner in augustus 2014

 • 10Corrie25-08-2014

  Echt de moeite waard

  Laat je verrassen door het afwisselende landschap in dit Brabantse natuurgebied. Geniet van het uitzicht over de vele vennen en wandel in de nazomer over de paarse heidevelden. Zwerf langs slingerende beken en loop door kleurrijke graslanden.

  Wandelen en fietsen over de Kampina Maak kennis met de typische Kampina met haar afwisselend droge en natte heide, bossen, beken en vennen. Je kunt hier op vele manieren van dit bijzondere landschap genieten. Wil je weten wat er allemaal te zien is? Kies dan voor één van de wandelroutes of pak de fiets.

  Van ree tot bosbes Door de rijke flora en fauna is het zonder twijfel één van de meest waardevolle heidegebieden van ons land. Dankzij de afwisselende landschappen zijn er veel dieren en planten te vinden. Zo kun je op de Kampina ineens oog in oog staan met een prachtig ree.

  Rapporteren

  Gereisd met partner in mei 2014