Campings Oisterwijk
2 accommodaties

Tipi Tent aan het natuurgebied Kampina
Oisterwijk
Gezellige camping in een zeer mooie omgeving. Er zijn net 2 nieuwe santairgebouwen. Ook is er een hele mooie landwinkel, die open is van
Vanwege corona dit jaar een wandelvakantie gedaan (via Fletcher; een aanrader!) en Noord-Brabant. Oisterwijk was het eerste plaatsje dat we aandeden, wat een verrassing! Zo sfeervol, klein, maar genoeg te beleven en keuze uit tientallen mooie terrassen. Pas later zag ik dat Oisterwijk is gekozen tot 'mooiste dorp van Nederland 2020'. Een aanrader!
Oisterwijk is prachtig, mooie wandelingen, met heide, vennen en bossen. Het centrum is ook gezellig met veel terrassen. In de bossen vind je overal leuke restaurantjes voor lunch en diner. Een aanrader!
We zaten in Fletcher Boschoord en deze keer de fietsen meegenomen, wat is Oisterwijk en omgeving mooi en rustig. Prachtige natuurgebieden om te fietsen en wandelen. Helaas nu in coronatijd, dus horeca dicht in centrum. Maar wij weten van ons vorige bezoek hoe gezellig Oisterwijk is. Leuke, aparte winkels. We waren hier voor de 2e keer, maar niet voor de laatste keer......
Winkelstaart vlakbij het station. Paradijsje voor kleding liefhebbers van alle genders. De stoepen zijn een ramp voor de rollators.