Laagste prijsgarantie
  • Deze accommodatie heeft een score van 9.7

Bavelseweg 128, 5124PZ

Wilgenhart

9.7FenomenaalScore uit 8 reviews

Je voelt je hier meteen thuis
Door Ilse en Bart op 24-10-2022

Een verblijf bij Vera en Dave is een echte aanrader. Bij aankomst voel je je al snel thuis. Je voelt aan alles dat deze 2 jonge ondernemers dit met ontzettend veel passie doen. De combinatie van B&B, zorgboerderij en camping zorgt voor een variatie aan mensen en er is altijd leven in de brouwerij. De mensen, de dieren en de ruimte zijn geweldig! De B&B is eigenhandig gemaakt, dat zit hem zeker in de details. Een lamp gemaakt van een schep, een vers ontbijtje met eieren van eigen kippen, het is er allemaal!

En echte bijzondere ervaring
Door Joyce Laureijsen op 01-11-2021

We zijn een echte natuurlijke ervaring rijker: wakker worden in een prachtige en rustgevende omgeving omringd met alpaca’s, geiten en kippen. De thema kamers zijn perfect, schoon en groot met een geweldig uitzicht. Vera en Dave zijn super gastvrij en we voelden ons meteen thuis, de framboze wijn en speciaal biertjes zijn zeker een aanrader! Heerlijk ontbijt, high tea en zelfgemaakt ijs. De locatie is perfect voor een ieder die rust wilt. Ze hebben een hart voor het vak en de mensen die zij mogen ontvangen. Wij komen snel terug, het was geweldig. Bedankt voor deze bijzondere ervaring.

Geweldig
Door Jelle op 10-08-2021

Een prachtig mooi en rustig plekje met veel dieren. Hele moderne en gezellige slaapkamers met airco en luchtverversing. Natuurkijk kan je ook altijd een raampje open zetten. Mooie grote badkamer ook (onze kamer was: tuinderij), stabiele en snelle wifi. Er is een tv aanwezig met chrome cast. Als je voor het ontbijt kiest krijg je ook echt een royaal ontbijt met alles erop en eraan. Je kan het ook bij je kamerdeur laten bezorgen op een aangegeven tijdstip.De eigenaren zijn ook superaardige behulpzame mensen en er is ook altijd iemand aanwezig mocht je wat willen vragen.De ligging is perfect. Je zit eigenlijk op 20 minuten van zowel breda als Tilburg om een leuke dagje weg te plannen en anders zitten De Efteling en Beekse Bergen eveneens op een minuutje of 20 rijden. Ook zijn er veel leuke dorpjes in de omgeving waar je lekker kunt eten.Wilgenhart is een ontzettend fijne ervaring en een hele dikke aanrader voor iedereen.

Wanneer gaan we weer? ♡
Door Irina op 07-06-2021

We werden heel gastvrij ontvangen. De kamer was heel net en fijn. Airco aanwezig voor de warmte. Veel lieve dieren! Alpaca's, geiten, hond, kat (inclusief kittens ♡) en een paard. De ontbijtjes zijn heerlijk en je komt niets te kort! Heel tevreden over dit verblijf!

Geweldig
Door Familie Stadhouders op 05-04-2021

Wat een geweldige ervaring, tot in de puntjes verzorgd, de kinderen hebben een onvergetelijke ervaring gehad met alle diertjes daar, fijn gespeeld ,heerlijk gegeten en versOntbijt, alles schoon en goed verzorgd, en laten we niet vergeten een geweldige gastvrouw en gastheer die je zeer welkom laten voelen! Bedankt personeel van Wilgenhart, en tot in de toekomst! Groeten familie Stadhouders

Hier moet je geweest zijn: fantastisch!
Door Marian op 05-07-2020

Als je echt wilt genieten van luxe in een splinternieuwe B&B dan is Wilgenhart de enige juiste keuze. Een warm onthaal door Vera en Dave, een enthousiast stel die weten hoe ze gasten moeten verwennen. Het ontbijt bestaat uit allemaal verse streekproducten. Een dikke 10.
Heel veel succes Vera en Dave met jullie fantastische B&B.