6.5VoldoendeScore uit 121 reviews

• Rolstoel toegankelijk
  • Airconditioning
  • Draadloos internet

6.5VoldoendeScore uit 123 reviews

Deze niet voor herhaling vatbaar
Door Mevr van der velden op 07-09-2023

Informeer naar de grootte van de kamer!! Wij hadden een zeer kleine kamer , niet groter dan 14 vierkante meter incl. Badkamer! Met bed praktisch tegen de muur en raam🫢kamer was wel schoon en ontbijt gaat wel! Ben betere Fletchers gewend! Groetjes

Zeer slecht
Door Marjan op 06-09-2023

Vieze kamers koelkast vies met eten van vorige mensen er nog in en pedaal emmer wc zat nog helemaal vol en vieze wasgoed ligt de hele nacht op de gang

Dinsdag 20 juni komen wij in dit hotel
Door Bertus ter Haar op 18-06-2023

Zal ons benieuwen hoe het gaat worden in MADE. Diverse Fletcher hotels uitgeprobeerd. Sommige prima. Als het eten maar goed is en de bedden schoon. Kamer dit keer zonder balkon of terras.

Fletcher Hotel-Restaurant De Korenbeurs

De Korenbeurs is ons slecht bekomen
Door G.M.Boogerd op 04-05-2023

Met het Paasweekend middels Boon a part een bridgeweekend gehad. De diners waren tijdens het 5 daags verblijf bijzonder qua hoofdgerecht bijzonder SLECHT. De naam diner tijdens dit Paasweekend verdiende zelfs die naam niet. Op een ochtend was het ontbijt niet aangevuld terwijl het nog niet eens 09.00 uur was. En zeer slechte ervaring. Er werd absoluut niet geleverd wat er in het vooruitzicht werd gesteld. Ook ons beklag gedaan bij Boon a part. Slechts een zeer geringe tegemoetkoming verkregen voor 10 ondermaatse maaltijden.

Een zeer gooed hotel, mooie reiservaring
Door Bosiers op 08-03-2023

Zeer goede ontvangst, leuke verzorgde kamer en fantastisch ontbijt, bedankt !

Culinair zeer goed, kamer zeer slecht
Door Wiering op 07-08-2022

Het eten in het restaurant was voortreffelijk, De kamer was zeer, zeer minimaal, we zijn van bed afgedreven, de badkamer was zo klein dat je je er niet kon afdrogen, In het dorp Made was niets te beleven, er was weinig aan informatie voor handen in het hotel om erop uit te gaan overdag, door de zeer kleine ongeconditioneerde kamers was je s'avonds aangewezen op het terras waar de veters zowat uit je schoenen gereden werd door het verkeer wat er langs raasde. We hadden de Ebike bij ons, deze kon keuring in de overdekte stalling staan, dit was top voor elkaar.

Airconditioning

Room service