Laagste prijsgarantie

10FenomenaalScore uit 21 reviews

Ruimte

Een fantastisch familie verblijf
Door Fred op 06-06-2024

Met ons totaal gezin (kinderen en kleinkinderen [17 personen]) een onbezorgd weekend gehad. Dit mede dankzij de geweldige faciliteiten die dit verblijf heeft ( iedere kamer met douche en toilet) en de speel en spel mogelijkheden voor de kinderen. Verder de mogelijkheid om met z’n allen binnen of buiten te zijn of in de serre of in de speel / ontspannings schuur voor groepsactiviteiten.
Kortweg deze accommodatie is een echte aanrader!
Riek en Toon hartelijk dank voor de gastvrijheid!

Fantastisch! Volgend jaar weer.
Door Leary op 04-08-2023

Prachtige ruime en schone boerderij! Enorm groot terrein voor de kids om te spelen en de speelschuur is geweldig! De gastvrijheid van Riek is ook top.

Fietsstop
Door Anja en Alwie Wilbers op 27-05-2023

We hadden een fietstochtje achter de rug en trek in iets lekkers, ondanks dat ze aan opruimen waren toch nog heerlijk kopje soep voor ons gemaakt, dat noemen wij Brabantse gastvrijheid, toppers👌🏻

Een super fijne en gezellige week gehad.
Door Bettina Pieters op 27-08-2021
Gereisd met een groep

Heerlijke ruime groep accommodatie! Genoten van de heerlijke grote ruimte , de fijne buitenruimte en de speelmogelijkheden voor de kleinere kinderen. De accommodatie was perfect verzorgd, heel schoon en erg compleet.
We hebben een prachtige week gehad in jullie mooie vakantiehuis . Fijn dat er voor mijn man ook van alles geregeld was ,zodat ook hij samen met de kinderen en kleinkinderen nog kon genieten van deze fijne week met elkaar.
Het is een week geworden met een lach en een traan ,waar vooral Riek fantastisch mee om is gegaan. Een luisterend oor en een fijn gesprek.
Bedankt voor deze week en voor de gastvrijheid in jullie huis.
Lieve groetjes van de familie Pieters

topweekend
Door Fam.Schekkerman-Pompert op 13-10-2020

Wij waren met de familie (kinderen vanaf 2 maanden tot 12 jaar) en 11 volwassenen , een lang weekend in deze groepsaccommodatie. Er was werkelijk voor iedereen genoeg te doen, wij hebben ons geen moment verveeld. Heerlijke slaapkamers met allemaal eigen badkamer, grote woonkamer met ruimte genoeg. Ook hebben we elke avond buiten een kampvuur gemaakt, wat heel veel gezelligheid bracht. Kortom, het was TOP.

Hele fijne B&B, prima comfort, Vriendelijk ++
Door Adri en Marjan op 23-07-2020

Een aantal dagen en nachten in de Peelvennen geweest. Uitstekend naar de zin gehad met mooi ingericht appartement, uitstekend ontbijt en vriendelijke gastvrouw. Ligt tegen het Natuurpark Groote Peel aan. Mooi wandelen en fietsen en fijne fotolocatie.