Over Bungalowpark Herperduin
Vakantiepark Herperduin is een sfeervol vakantiepark gelegen in de prachtige bossen van Noord-Brabant. Met een binnen- en buitenzwembad, diverse sport- en spelmogelijkheden en een gezellige horecagelegenheid biedt Herperduin een onvergetelijke vakantie-ervaring voor het hele gezin.
Locatie en omgeving
Vakantiepark Herperduin ligt in Herpen, Noord-Brabant, omgeven door uitgestrekte bossen en heidevelden. Het park is goed bereikbaar met de auto en er is parkeergelegenheid op het terrein. Vanaf Herperduin kun je gemakkelijk uitstapjes maken naar de gezellige stad Nijmegen, het historische 's-Hertogenbosch en het attractiepark Toverland. De omgeving van het park leent zich uitstekend voor fiets- en wandeltochten door de prachtige natuur.
Faciliteiten en diensten
Vakantiepark Herperduin biedt een breed scala aan faciliteiten en diensten voor een actieve vakantie. Neem een duik in het binnen- of buitenzwembad, ontspan in de sauna of speel een potje midgetgolf. Voor de sportievelingen zijn er sportvelden, een tennisbaan, een jeu de boulesbaan en een tafeltennistafel. De kleintjes kunnen zich uitleven in de indoorspeeltuin, de buitenspeeltuin of het animatieprogramma. In het hoogseizoen worden er regelmatig shows, thema-avonden en knutselactiviteiten georganiseerd voor een gezellige sfeer. Voor een hapje en een drankje kun je terecht in het restaurant of de snackbar. Vakantiepark Herperduin biedt ook fietsverhuur aan, zodat je de prachtige omgeving op eigen tempo kunt verkennen. Ook is er een wasserette aanwezig voor het wassen van kleding. Er is gratis wifi beschikbaar in de centrale faciliteiten. Huisdieren zijn welkom in een aantal accommodaties.
Accommodaties
Vakantiepark Herperduin biedt diverse accommodaties voor een comfortabel verblijf, variërend van knusse bungalows tot ruime villa's. Alle accommodaties zijn voorzien van basisvoorzieningen en hebben een eigen terras waar je kunt ontspannen en genieten van de rust.
Praktische informatie
Huisdieren zijn welkom in een aantal accommodaties op Vakantiepark Herperduin, mits dit vooraf wordt aangegeven bij de boeking. Barbecueën is toegestaan op de camping, maar alleen op de daarvoor bestemde plekken en met een elektrische barbecue of skottelbraai. De toeristenbelasting en eventuele andere toeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Vakantiegangers zijn keer op keer verrukt over hun verblijf in dit prachtige park, waar de natuur en de huisjes één worden met de omgeving. De bungalows, vaak genoemd vanwege hun unieke integratie in de natuur en sfeervolle inrichting zoals een rieten dak, bedstee en openhaard, bieden een ongekende privacy en rust. De vriendelijkheid van het personeel en de snelle service bij problemen worden hoog gewaardeerd. De overweldigende stilte van de natuur, ondanks de aanwezigheid van een snelweg in de nabijheid, draagt bij aan een ultiem vakantiegevoel. Met deze unieke combinatie van factoren kijken vakantiegangers al uit naar hun volgende verblijf.
Fietsverhuur
(Mini) supermarkt
Binnenzwembad
Buitenzwembad
Adresgegevens | Schaijkseweg 12, 5373 KL |
Bungalowpark Herperduin
Wij komen al jaren op dit vakantiepark, de huisjes zijn idd wat gedateerd. De ligging is magnifiek, nergens zoveel ruimte en privacy als hier! Het personeel is erg vriendelijk, onze verstopping werd z.s.m. verholpen! Iedere keer weer jammer als we weer naar huis moeten! Met oud en nieuw zijn we weer hier!
Hond vriendelijk en vuurwerk vrij...wij zitten hier nu twee dagen en het lijkt we oorlogsgebied 24 uur per dag gaat het door. Om het park heen zeer ernstig.Dit samen met de 24 uur per dag suizende snelweg heb ik het eigenlijk wel gehad met dit park.Verder de bossen en zandvlakte heerlijk voor de hond maar zelfs lopend in het bos hoor je de snelweg als ik het een cijvers mag komen zeker waarom wij hier zijn, om het vuurwerk te ontlopen een dikke 4
Wij hebben weer mogen genieten van dit prachtige park. Je wordt heel vriendelijk ontvangen en dan kom je bij je bungalow...........WAUW!! Alle bungalows passen echt perfect in de natuur, zijn 1 met de omgeving. Wij hadden een 2 persoonshuisje met rieten dak, bedstee en openhaard. Dat is al genieten, toch? En dan de natuur. Je wordt er stil van. Alles bij elkaar zorgt voor een perfect vakantie gevoel. Volgend jaar komen wij zeker voor de vierde keer weer! Mevr. P.M.F. Bezuijen - Van Den Berghe
Bungalowpark Herperduin
We hadden een huisje aan de rand van het park, vlak bij de toegang tot het omliggende bos. Zowel op het park zelf als in het bos is het heerlijk wandelen. Er is heerlijk rustig en er is ruimte tussen de huisjes, veel privacy dus. De inrichting is prima, bedden zijn goed. We misten alleen iets als een Nespresso, want koffie zetten doen wij nooit meer met filter. Maar dat is puur persoonlijk natuurlijk. Al met al is het ons erg goed bevallen en voor herhaling vatbaar.
Wat een leuke huisjes en wat een mooie ligging, heel veel privacy, huisjes staan behoorlijk ver van elkaar, schitterend midden in het bos gelegen, echt een aanrader.
Een verschrikkelijke ervaring. Ervan worden beschuldigd dat er in het huisje is gerookt (rookgaten zaten al in de bank bij aankomst). Hierdoor de borg moeten betalen. Erg vies huisje, huisje stamt uit 1900, niets vernieuwd en geen enkele ruimte voor kritiek.
Bespaar jezelf de moeite.
Vakantiepark De Bergen
VakantieparkVakantiepark Efteling Loonsche Land