8.7FantastischScore uit 11 reviews

Activiteiten
    Onderkomen

Fantastisch
Door Frans Vanisterbecq op 17-09-2022

Supervriendelijke ontvanst,prima huis(e) met alle comfort ! Twan gaf ons tevens goeie tips voor fietstochten !

GEWELDIG
Door Anda op 05-09-2021

We hebben alleen pluspunten. Leuk huisje, schoon, fantastische omgeving, veel te doen. Kortom: ik wil morgen terug 😉

prima en voor herhaling vatbaar
Door Piet Miske op 10-08-2021

mooie bungalow, netjes en van alle gemakken voorzien. We zijn hier 6 weken geweest.prima Wifi en TV ontvangst .bijz: nog nooit zo'n complete keukeninventaris gezien. Als hobbykok heb ik niets gemist.de omgeving is prachtig en Heesch heeft op winkel en horecagebied veel te bieden.

We komen zeker terug 😃
Door Claudia op 28-06-2021

Kleinschalig park midden in het bos. Een oase van rust! Diverse vogels en Walibi’s op het park. Beheerder is erg vriendelijk! Het huisje was ruim genoeg voor 2 personen en schoon! Van alle gemakken voorzien. Wij hebben er fijne dagen gehad en komen zeker een keer terug!

Voor herhaling vatbaar
Door BenVermij op 18-06-2021

Leuk kleinschalig park met vogels, vissen wailibi’s en vooral erg veel rust. We hebben er genoten van de prachtige omgeving. Goede fietspaden en mooi wandelgebied. Vooral geschikt voor mensen met jonge kinderen of oude rustzoekers als wij. Vriendelijke ontvangst en behulpzame beheerder. Aanbevolen!

Een bijzonder knus park
Door Wilma op 16-05-2021

Wij hebben een heerlijke week gehad. Genoten van rust en natuur. Mooie wandelingen en fietstochtjes te maken in de omgeving.