Eindhoven2Sleep
- Waardering
- Hygiëne
Bed & Breakfast info
- Draadloos internet
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatieBed & BreakfastFenomenaal14 reviewsPrachtige kamers Ga naar accommodatieHet Steenuiltje
Bed & BreakfastFenomenaal17 reviewsZeer goede service Ga naar accommodatie Ga naar accommodatie
- marcel16-12-2017
waar voor je geld
leuke niet te grote kamer met goed verstelbaar bed. compleet met koffie thee, magnetron. ligt in rustige buurt vlak bij busstop. belangrijk voor mij de eigen ingang en op begane grond. Ik heb gelet op de prijs en kwam deze benb tegen met eigen toilet en badkamer.
- Hygiëne
- Karlijn18-01-2015
Prima kamer, vriendelijke mensen.
Gratis parkeren voor de deur. Vriendelijke mailwisseling en ontvangst. De tweepersoonskamer heeft genoeg opbergruimte, tv, gratis wifi, koelkastje, aparte douche en toilet. Je kunt er thee en koffie zetten. Je kunt aangeven wanneer je het ontbijt op de kamer wilt. Ontbijt zeer goed, uitgebreid en vers. Rustige omgeving. Wat je als nadeel kunt zien, is dat het niet bij het centrum is. Maar de bushalte is een straat verderop en rijdt regelmatig. Ik zou deze b&b zeker aanraden.
- willempie16-06-2014
Leuke B&B in Eindhoven
Voor het concert van Guus Meeuwis waren we op zoek naar een betaalbare overnachting. Is helemaal gelukt. Leuke kamer met eigen opgang, zitje en buitenzitmogelijkheid. Fijne bedden, kraakschoon en alles er op en eraan. Ontbijt verzorgd op de kamer bezorgd om gewenst tijdstip. De mogelijkheid om fietsen te huren om naar het centrum te gaan was helemaal top! Zo konden wij genieten van het mooie Eindhoven en een geweldig concert.
- Robin23-06-2012
Bed & Breakfast Eindhoven2Sleep info