5.6VoldoendeScore uit 13 reviews

Ruimte

Zeer onvriendelijke eigenaar
Door De gemeente op 02-08-2024
Zakelijk gereisd

Met een Grorp hier geweest. Zeer onsympathieke eigenaar. Behandeld kinderen en oude mensen onheus. Vb. Zit een man van in de 70 op een bank gaat niet in gesprek maar trekt de bank om deze man te laten vallen. Jaagt klanten van zijn terrein. Gaat om het geld en niet om klant onvriendelijk . Zou deze accommodatie niet aanraden aan groepen.

Zeerzeker voor herhaling vatbaar
Door DWS op 29-08-2016

Ruime eet- en recreatiezaal. Fijne slaapkamers met genoeg ruimte voor koffer e.d. Prima keukenvoorzieningen.

Prima adres om met school te vertoeven
Door De rungraaf op 22-06-2016

Fijne locatie, met genoeg slaapkamers, grote complete keuken, in de recreatieruimte missen we alleen een paar bankstellen om in te kunnen relaxen.

Zeer geschikte locatie
Door Rksv RCD (voetbalvereniging uit Dordrecht) op 08-06-2016

Genoeg ruimte voor ons voetbalkamp met in totaal 120 deelnemers

Al enkele jaren een geweldige locatie voor ons
Door WFamilie brugmans op 23-05-2016

We hebben een grote familie van 65 personen in de leeftijd van 0 tot 83 jaar. We komen hier nu al enkele jaren en dat zal ook nog wel even zo blijven. Alles is aanwezig voor een aangenaam verblijf. En grote keuken met alles erop en eraan, Een grote recreatieruimte met geluidsinstallatie met beamer,tafeltennis tafelvoetbal. 12 grote slaapkamers en nette dames en heren douches/toiletten Buiten een grote veranda, sportveld en een speeltuin voor de kleintjes. Ook mogelijkheid voor een kampvuur of een bbq. Wat wil je nog meer. En de gezelligheid nemen we zelf altijd mee

Super!
Door basisschool Starrebos op 11-11-2015

Zeer geschikte groepsaccommodatie voor een schoolkamp. Grote ruimtes, keuken met alles erop en eraan. Dichtbij een bos (aan dezelfde kant van de weg).