8.3FantastischScore uit 23 reviews

• Sportfaciliteiten

8.3FantastischScore uit 23 reviews

Netjes
Door Karin op 24-10-2020

Mooi hotel, jammer dat men de gasten niet verplicht om bij het lopend buffet en rondlopen in eetzaal mondkapje te dragen, bij dit dringende advies voelen mensen zich totaal niet verantwoordelijk ook een ander te beschermen. Jammer dat er geen deur in badkamer zit, verder verblijf prima!

Prachtig hotel maar enkel om te slapen
Door Fam. Basten op 01-12-2019

Prachtig hotel gelegen in hartje Breda. Goede kamers. Personeel erg vriendelijk en behulpzaam. Groot nadeel: Prijzen van drankjes, ontbijt en diner echter totaal buiten proporties. Ontbijt 2 pers €50 en 2 drankjes in de bar €25.
Gelukkig veel hippe tentjes voor ontbijt & lunch in directe omgeving. Bijv yoghurtbarn ( ontbijt) en Oma (voor lunch ) zijn echte aanraders.

Voorbeeld Hotel voor Nederland. Alles klopt.
Door Cees en Beja op 20-09-2019

Fantastisch hotel. Mooie kamers waar alles klopt. Hygiëne top. Personeel bijzonder vriendelijk en behulpzaam. Eten bij Liefdegesticht was formidabel. 100% aanrader voor wi3 naar Breda wilt gaan en optimaal wil genieten.

Borg niet retour??
Door Borg niet retour?? op 28-07-2019

Het is een prachtig hotel met goede bedden. Van het ontbijt hebben we geen gebruik gemaakt (te prijzig voor kleine eters). Waar ik me erg aan stoor is dat ik bij aankomst borg heb moeten betalen van 50euro en dat ik deze nog niet terug heb ontvangen. Het is nu al langer dan 4 weken geleden. Heb al meerdere pogingen per mail gedaan maar dan wordt je weer doorverwezen naar een ander mailadres.Zal vd week telefonisch contact opnemen. Maar het blijft een slechte zaak dat ik er zo achteraan moet gaan... hoeveel mensen denken er niet meer aan en krijgen misschien ook hun borg niet retour?

PERFECT IN ALLES
Door Elly op 15-07-2019

Fantastisch hotel, midden in de stad, geweldige kamers, perfect uitgebreid ontbijt, dineren in stijl, aardig personeel. In het kort : P E R F E C T

Unieke en zeer positieve ervaring!
Door Geerd Maeijer op 20-05-2019

Een uitstekend en zeer bijzonder en uniek vormgegeven tophotel in het centrum van Breda. Perfecte en gastvrije service met bovendien een top-restaurant! Beslist een eersteklas aanrader!

Huisdieren

Airconditioning