Coronavirus en jouw vakantie: bekijk de laatste ontwikkelingen.

Bierreclamemuseum Breda
Advertentie

Bierreclamemuseum Breda

9.8Fenomenaal

Score uit 9 reviews


 • 10Robert15-03-2020

  Topfeest in Toplocatie

  Wij hebben in het Bierreclame Museum met 90 man een feest gevierd. De meeste gasten waren er nog nooit geweest. Er wordt nog steeds over gesproken. Jan met zijn team snappen precies hoe ze het iedereen naar de zin te maken. Verder is dit mijn stamcafé en hoop dat dit nog lang blijft

  Rapporteren

  Gereisd met vrienden in september 2019

 • 10Dore13-03-2020

  TOP!!!!

  Helemaal leuk! Als je er nog nooit geweest bent voel je jezelf toch meteen thuis. Veel soorten bier leuke muziek en je kijkt je ogen uit :)

  Rapporteren

  Gereisd met partner in februari 2020

 • 10Wouter22-07-2018

  Fantastisch

  Super leuke sfeer! Hele mooie collectie vintage reclame en memento's. Goede muziek! En heerlijke goed geprijsde biertjes!

  Rapporteren

  Gereisd met vrienden in juli 2018

 • 9Benson03-06-2018

  Prachtig en gratis bierreclamemuseum !

  Je kan hier niet alleen genieten van 1 van de grootste verzamelingen op dit gebied maar ook van een zeer uitgebreide keuze aan bieren aan democratische prijzen ! En voor de verzamelaars staan er ook nog een groot aantal dingen te koop ! Ga er zeker nog eens langs . Spijtig dat het alleen zondags open is !

  Rapporteren

  Gereisd met vrienden in juni 2018

 • 10Erik Beniers11-08-2014

  Topper

  Gratis toegang in een leuke kroeg die volledig versiert is met oude reclames. Moet je gezien hebben. Is een compleet huis met bars, jukeboxen, en allerlei bierreclames, zelfs de biertuin is compleet voorzien met alles wat met bier te maken heeft.

  Rapporteren

  Gereisd met partner in augustus 2014

 • 7familie-van-zes29-04-2014

  Tja Bier

  Zegt vooral bierdrinkers en reclame fanaten heel veel, wel leuk om een keer te zien

  Rapporteren

  juli 2013

 • 8boet29-09-2012

  bierplezier

  Het Bierreclame Museum biedt een zeer ruime blik op het verleden van de reclame-uitingen op biergebied. De prachtige reclames zijn voornamelijk afkomstig uit natuurlijk Nederland en België, maar ook uit Engeland, Ierland, Noord- Frankrijk en Duitsland. In het Bierreclame Museum vindt u de grootste verzameling oude Bierreclames van de wijde omtrek (Europa). De vaak zeer mooi ontworpen reclames bestrijken de periode van ongeveer 1900 tot 1960. Er zijn dan ook verschillende stijlen te bewonderen, zoals Art Deco en Jugendstil.

  Rapporteren

  Gereisd met vrienden in mei 2012

 • 10rainbow06-02-2011

  Nostalgisch museum annex bier en folk café!

  Dit is een museum vol Brouwerij nostalgie, dat elke zondag geopend is van 11 to 23 u. Hier kan je een bijzondere verzameling emaille reclameborden bekijken, alsook affiches, toogkasten, een oude vrachtwagen, duwkarren, brouwerijmachines, glazen, bier-etiketten , neons, en viltjes van voor de oorlog! De grootste collectie van Nederland bevat zo'n 950 stuks prachtige exemplaren. In een ouderwets café-interieur kan je daarenboven nog genieten van één van de 35 soorten lekkere bieren. De muziek is er zoals je in een echte bruine kroeg verwacht; uit de vervlogen jaren. In de zomer een gezellig tuinterras, helemaal in de sfeer! Sympatieke uitbaters, goede sfeer en heel wat te zien... Aanrader!

  Rapporteren

  Gereisd met partner in februari 2011

 • 8Marianne Cornelissen-Kuyt08-08-2009

  Een bijzonder museum vol nostalgie

  Dit museum is bepaald niet alledaags te noemen. Het wijkt duidelijk af van de musea in het algemeen. Hoewel het niet groot is, is het sfeervol en zeker de moeite waard. Naast het kijken naar allerlei reclame-uitingen e.d. kan er ook een biertje besteld worden in de meest uiteenlopende smaken. Er zijn regelmatig optredens van allerlei muzikanten, maar dat heb ik zelf niet meegemaakt. Een minpuntje is misschien dat dit museum niet in het centrum ligt. Maar verder: heel bijzonder!

  Rapporteren

  Gereisd met partner in juli 2006