6.3VoldoendeScore uit 16 reviews

6.3VoldoendeScore uit 16 reviews

Relaxte kampeerlocatie
Door Christ op 15-07-2023
Alleen gereisd

Een hele gastvrije kampeerplek. Warm ontvangst en men neemt de tijd voor je. Sanitair is allemaal aanwezig en goed onderhouden. Prima gelegen camping met mooie en gezellige plekken.

Grrotste teleurstelling
Door Louis Beemsterboer op 02-06-2023

6 fietskampeerders met 6 1-persoonskoepeltjes. Prijs: € 120; € 20 p koepeltje hetzelfde p.p. als voor een camper of caravan; niet betalen, vertrekken; nog nooit zoiets meegemaakt. Vergunning/erkenning zou moeten worden ingetrokken

Erg goed! Zeker voor herhaling vatbaar
Door Timo op 05-08-2019

Ruime gemeenschappelijke ruimte met lekker veel stoelen, prima slaapzaal en erg aardige gastheer en gastvrouw! Sanitair is top geregeld en al met al zeer positief over ons verblijf.

Top voor groepsaccomodatie.
Door Roos op 09-05-2019

Het verblijf is prima. Grote slaapzaal waar wij, met 30 vrouwen, het hele weekend ruim gebruik van gemaakt hebben. Er is een grote 'woonkamer' waar je met veel kan zitten en eten en qua bestek, pannen, borden, bekers was niks te kort. Douchegelegenheden zijn goed.

Van te voren is er genoeg ruimte om te overleggen over de aankomsttijd en de mogelijkheid om eventueel al eerder wat spullen richting de accommodatie te brengen, dit is erg fijn.

Rustige accommodatie
Door Sonny op 13-11-2018

Afgelopen weekend met een groep jongeren in de accommodatie verbleven. Rustige omgeving en zeer gastvrije mensen. We zijn goed ontvangen en hebben geen enkel probleem gehad tijdens het weekend. De acco is schoon, er is een klein keukentje om een goede maaltijd te koken, geen oven is misschien wat lastig maar met de 8 pitjes kom je een heel eind. de douches waren prima, juiste temperatuur. Al met al een goed weekend gehad.

Prima verblijf!
Door Elly op 01-11-2018
Alleen gereisd

Het is voor iedereen handig even vantevoren te informeren of er plaats is en indien mogelijk een aankomsttijd door te geven. Dit is echter geen noodzaak.