8.4FantastischScore uit 34 reviews

't Haike

8.4FantastischScore uit 34 reviews

Pareltje in Bergeyk.
Door Lian op 17-09-2023

Vriendelijke eigenaren en kinderen. Lossen probleempjes meteen op, kortom een fijne plek om te recreëren.

Eenplek om terug te komen.
Door Gré Molenhuis op 31-05-2022

Een heerlijke camping om elk weer weer even terug te komen
Nathalie en Jan zorgen ervoor dat het je aan niets ontbreekt, zelfs een gratis eitje, koetjes reepje, iets lekkers bij aankomst,super sanitair en in de omgeving prachtige fietsroutes.
Echt vakantie en genieten. Een dikke 10 is echt verdiend !!

Super mini camping!
Door Nico en Marieke Knook op 18-04-2022

Een zeer complete minicamping. Nathalie is een super aardige gastvrouw. De plaatsen zijn prima, het sanitair is keurig netjes. Aan alles is gedacht, en mocht je iets missen kun je altijd even bellen of appen. Gratis verse eitjes, met de Pasen leuk beschilderd! Tijdschriften, een paaseitje of een snoepje, aan alles is gedacht. Elektrische fietsen kunnen binnen in de grote schuur opgeladen worden. S ochtends wakker worden met vogelgeluidjes….. weids uitzicht op het boerenland…. Heerlijk voor ons stadse mensen! Veel geluk Nathalie met je mooie minicamping, wij komen zeker nog eens terug.

Rust en gastvrijheid in Brabant.
Door Peter en Marja Klaverstijn op 02-10-2021

Wat een warm en hartelijk welkom door Nathalie. En bovendien nog zo'n heerlijke zelf gebakken appelpunt als welkom. En natuurlijk de gratis verse eitjes in de morgen en grote bak met lekkere appeltjes voor iedereen. De camping is ook prachtig: Je hoort alleen de vogels fluiten,veel groen, bomen, ruime plaatsen en voortreffelijk en schoon sanitair. Aan alles is gedacht, zelfs verse bloemen overal. Nathalie, jij hebt het gastvrouw zijn heel goed begrepen. Chapeau!!

Heerlijk en een fijne plek om tot rust te komen
Door Fam. Tacke op 30-08-2021

Dit is echt een camping voor rust en even niks.

Week genieten
Door Mieke en Theo op 09-08-2021

We komen al jaren met veel plezier op camping 't Haike. Sinds de overname door Nathalie en Jan waren we nog niet geweest.We zijn heel hartelijk ontvangen, niets is Nathalie teveel. Leuk welkom met wat lekkers. Iedere dag een kakelvers eitje, heerlijk.De camping is inmiddels autovrij, hierdoor lekker wat meer ruimte om de tent/caravans heen.Het sanitair is nog steeds superschoon en wordt in deze corona maatregelen tijd extra schoongemaakt. We hadden mazzel met het weer, de zon scheen volop, dat maakte het vakantiegevoel compleet.

Camping-informatie
Naturistencamping