9.4FenomenaalScore uit 129 reviews

Minicamping Mountain Oak(+B&B)

9.4FenomenaalScore uit 130 reviews

Prima verzorgd
Door Dan en Elna op 19-07-2023

Rustig, vriendelijk, zeer schoon sanitair, flexibel in aankomst en vertrek

Gastvrijheid ten top
Door Rosemarie en Piet Jansen Lindenburg in Roosendaal op 23-06-2023

We zijn hier inmiddels zeker 6 maal geweest. Wat een top lokatie met pijn in ons hart nemen we afscheid van Elian en Jan omdat we gezien onze leeftijd kiezen voor een ander soort vakantie. Bij deze nogmaals onze hartelijke dank voor de geweldige tijden dat we bij jullie te gast mochten zijn. Rosemarie en Piet Jansen Lindenburg in Roosendaal

Camping OAK
Door Máry de lange op 17-06-2023

We hebben een heerlijke midweek gehad .samen met broertje en schoonzus op camping OAK Het is daar ontzettend schoon de toiletten en douchen zijn erg schoon. Het uitzicht is geweldig. Ze hebben paarden maar daar heb je totaal geen hinder van. En de eigenaren waren erg vriendelijk. We mochten op de dag van vertrek weg gaan waarneer we wilden. De omgeving is erg mooi daar. We gaan zeker een keer terug Bas en Máry

Sfeervolle plek
Door Piet en Marion op 24-05-2023

Na een prachtige fietstocht door de Kempen, hebben we hier 2 nachtjes vertoefd. Op het achterste veld, hadden we in ons kleine tentje, een prachtig uitzicht op de wei waar een merrie met haar veulentje stond. Deze kleine camping straalt rust, en gastvrijheid uit. Sanitair blinkend schoon en mooi. De beheerder super lief en gastvrij. Deze camping is een echte aanrader.

Formidable!
Door Wim van Veen op 05-07-2022

Heerlijk rustige camping. We stonden op het 2de veldje met weids uitzicht over paardenweiden, akkers en in de verte bossen. Zon vanaf ‘s morgens vroeg. Was de bedoeling aanvankelijk om na een weekje verder te trekken, maar zijn gebleven. Totaal geen spijt. Gastvrouw Elian zeer behulpzaam, vriendelijk en charmant. Sanitair prima en schoon. Föhn aanwezig, zowel als wasmachine en droger. Grote schuur om fietsen te stallen. Zeer goede WiFi 👍 Uitgebreide mogelijkheden om te fietsen met prachtige natuurgebieden in NL en B. Bergeijk bleek een lieflijk dorp met aantal mogelijkheden voor een terrasje of avondmaaltijd. Of gewoon onderweg wat kopen bij een boer😎 Bij aankomst kregen we van Elian een uitgebreid pakket met informatie. Kortom: een aanrader voor iedereen die houdt van rust én gemoedelijkheid 👍

De beste kleine camping in Bergeijk.
Door Corrie op 22-05-2022

Ruime plaatsen met waterafvoer. Keus uit een veld met uitzicht op de weilanden en een veld daarvoor. Prachtig schoon sanitair, Keurig afwasgebouw en een ruime fietsenstalling. Wasmachine en droger tegen vergoeding en centrifuge is gratis. Mooie bosrijke omgeving. Winkels dichtbij. Hartelijke en waar nodig behulpzame eigenaresse.

Camping-informatie
Naturistencamping