9.5FenomenaalScore uit 277 reviews

• Rolstoel toegankelijk
  • Huisdieren toegestaan
  • Draadloos internet

Omschrijving

Camping Het Ven in Bergeijk heeft een landelijke ligging en biedt ruime staanplaatsen. De kinderen zullen het hier ontzettend naar hun zin hebben, want ze mogen als ze willen helpen met het voeren van de dieren. De camping is goed onderhouden en het sanitair is erg schoon. In de omgeving liggen veel...

Het Ven

9.5FenomenaalScore uit 279 reviews

Geweldig
Door Marco op 07-10-2023

Allerhartelijkste ontvangst. Kleinschalige camping maar wel met alle voorzieningen. Geweldige omgeving om te wandelen en fietsen. België letterlijk op steenworp afstand. Aanrader!

Super
Door Frans van Kempen op 14-09-2023

Een hartelijk onthaal met een bakkie leut en koekjes uit de trommel. Zeer nette en gezellige kleinschalige camping. Toiletgebouw en douches goed onderhouden. Met dank aan Karin ,Frank en de kinderen. Komen graag terug.

Voor herhaling vatbaar.
Door Anja wessels op 04-09-2023

Warm onthaal met koffie. Landelijk, rustig, zeer gastvrij. Ruime plekken en zeer net sanitair. Uitzicht op koeienweide. Hadden t geluk dat r een kalfje geboren werd en getrakteerd werden op beschuit met muisjes. Mooi fiets/wandelgebied. Kortom een camping om vaker te bezoeken!

Het Ven

een aanrader
Door Bert en Marianne op 01-09-2023

We hebben hier 3 fantastische dagen gehad.Een gezellig,warm welkom met koffie,zodat wij weten het hoe en wat en waar we terecht komen en zij een indruk van ons hebben. En heel mooi goed onderhouden terrein aan de bosrand, grote plekken en uitzicht op de loslopende koeien met kalveren. Doordat het gras afgewisseld wordt met kunstgras (op de plek waar je staat) een totaal groen geheel. De grote groep vaste gasten, maakt het knus. Aanvullende informatie over het hoe en wat van het bedrijf, gaf informatie en de liefde voor het vak zeer zichtbaar. Fiets- en wandelmogelijkheden te over. Kortom een aanrader en we komen zeker terug

Fantastische camping!!!
Door Esther Ruud Ruben en Ome Michel op 22-08-2023

Als je op deze camping verblijft, verblijf je op een prachtige camping, wij zijn hartelijk ontvangen door Karin Frank en hun kinderen Veerle en Cas. Er plaatsen zijn zeer ruim en heerlijk op kunstgras zoo fijn. De camping word zeer goed onder houden, fantastisch toilet gebouw echt een dikke 10. Als je van fietsen rust en wandelen houd zit je hier goed , de prijs kwaliteit is gewoon goed, geen verborgen kosten!! Frank Karin Veerle en Cas bedankt voor de fijne vakantie en service.

Favoriete camping.
Door Michiel &Judith Steenbergen op 21-08-2023

Zeer warm onthaal met koffie en thee met koekjes. Vriendelijke mensen en erg coulant. Mijn vrouw was jarig, en toen ze de caravan uitkwam zag ze dat de luifel versiert was met vlaggetjes en ook het washok en toilet, met een papier met felicitaties met de naam van mijn vrouw erop. Heel attent. Douches en toiletten zijn 24 uur open, en heerlijk warm water. Ook voor de afwas is er beschikking over heet water. De toiletten en douches zijn ruim, zeer proper en modern. Er is een goede WiFi op de camping. Voor de kinderen is er een speelplaats, trampoline en allerlei bordspelen in de recreatieruimte en ook een overdaad aan boeken, informatie over de streek met fietsroutes, enz. Er is een goed benutte en onderhouden jeuee de boules baan. Voor de E-bikes is er een moderne afgesloten schuur waar ze veilig opgeladen kunnen worden. Wij komen zeker terug naar deze geweldige gezellige, rustige Minicamping van de familie Cuypers

Camping-informatie
Naturistencamping