Groepsaccommodatie Den Elshorst

We hebben de beste aanbieders voor Groepsaccommodatie Den Elshorst voor je op een rij gezet:
Groepsaccommodatie Den Elshorst
Ik kampeerde hier een lang weekend met mijn cliënten. Tezamen met hen en mijn team heb ik een toptijd beleefd. En met name vanwege de rust op de locatie , de prachtige dieren (kerkuil, sperwer, buizerd) die hier samen met ons waren en de minimale maar voldoende faciliteiten die er waren. Heerlijk!!!!! Dank voor het mogen zijn daar!!
Het is echt een geweldige locatie hier. Whauwww 😍😍😍😍 midden in de natuur waar je de rust /natuur/vogels / en weide varkens kunt ervaren. Thea en Ben zijn de eigenaren van dit prachtige bedrijf waar alles om de natuur en de gasten draait. Zo is er een huisje in de bossen met vijver/ buiten vuurplaats waar je met een groep echt heerlijk kunt vertoeven midden in de natuur, rust en eenvoud kan zo lekker zijn . Er hangt een super warme rustige energie daar. Op de boerderij zelf is een accommodatie aanwezig waar je zeker met een groep of 50 a 60 mensen kunt verblijven / slapen , er is een sportveld aanwezig waar je ook nog tenten kunt opslaan. + huifkar tochten. Daarnaast hebben ze weide varkens die de natuur beheren, dier en welzijn ligt hier ontzettend hoog van zeug tot big . Ze staan altijd klaar om de maatschappij op welke manier dan ook te helpen. Hier moet je gewoon van geproefd hebben echt een onvergetelijke ervaring heb ik gehad.
Het was supergezellig veel ruimte, lekker gegeten en lekker gezeten bij het vuur buiten. De volgende keer blijf ik een keer slapen in het bos. Groet Klaas

Groepsaccommodatie Den Elshorst
Heerlijke plek om te verblijven, fijne eigenaren en alles was aanwezig. We zijn hier geweest om een verjaardag te vieren en de eigenaar heeft een big aan het spit geregeld. Dit was zo heerlijk en echt een aanrader. Gebruik gemaakt van de buitenlocatie en konden tijdens de regen schuilen op de binnen locatie. Je kan hier ook verblijven met vrienden, familie etc. Het is heerlijk rustig, mooie omgeving en een gastvrije familie.
- Vakantiehuis
Weideblik vakantiehuisjes en minicamping