8.3FantastischScore uit 136 reviews

Boshoven

8.3FantastischScore uit 133 reviews

Mooie dagen in Aordt
Door mia verhallen op 21-09-2023

Met Broers en Zussen en partners . leuke dagen in Oardt , Super ! mooie omgeving, skon weer, was weer gezellig ! Genoten met de grote G,

Gezellige rustige camping
Door Lenie Risselada op 12-08-2023

Wat een gezellige en gastvrije mensen. En een kleine intieme camping. Het plaatsje waar we zijn gaan staan was besproken dus of we wilden verhuizen naar een ander plekje. Nou dat was een super plekje zon en schaduw. Wij hebben het naar onze zin gehad en komen beslist terug.

Helemaal TOP!!
Door Debby en Dick Leeuwis op 25-06-2023

Bijzonder vriendelijke eigenaren, we werden zelfs uitgenodigd voor koffie met gebak ivm zijn verjaardag, zo leuk. Ze zijn zeer geïnteresseerd in de gasten en laten zich regelmatig zien. Superschoon toiletgebouw en de mini camping (9 plekken) ligt mooi centraal. Ook niet duur, voor ons 2 personen met camper totaal 22€. Douchen ook gratis er is wc papier, zeepjes, een ruimte met infomateriaal, boeken te leen, koelkast etc.. Kortom een echte aanrader! TOP

Fijne kleine rustige camping
Door Proost op 11-06-2023

Als je van de rust houd moet je daar zeker naar toe gaan Hele kleine camping maar fijn Sanitair is schoon Alles dicht bij voor het vuil weg te gooien douchen enz heerlijk

Familieweekend
Door Anke Verhagen op 05-06-2023

We hebben weer een geweldig familieweekend gehad op mini camping Boshoven! Wij komen hier al jaren een aantal keren per jaar kamperen, dit keer samen met onze familie. Een aantal van ons kwamen met de caravan en de overige familieleden hadden een kamer geboekt bij Oard. Wat een fijne combinatie is dit, op deze manier konden we aan ieders wensen voldoen. De eigenaren Nicole en Hugo zijn zo gastvrij, denken met je mee in mogelijkheden en doen er alles aan om het hun gasten zoveel mogelijk naar de zin te maken. Lijkt het je nu ook leuk om een familieweekend te organiseren dan raad ik de combinatie kamperen op de minicamping Boshoven en het huren van één van de prachtige kamers bij Oard zeker aan, want dat is pas echt Genieten met de grote G. Een mooie schone camping lekker vlak bij de bossen waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen.

Genieten
Door C. Spanjaard op 29-04-2023

We hebben in de water kamer in Oard geslapen. Met een schitterend uitzicht. Hele mooie kamer . Mooie inrichting. En ook een mooie en fijne douche Het was vooral heel stil op de kamer We konden vrijdag mee eten en dat was heerlijk bereidt door Hugo en Nicole. Zaterdag en zondag heerlijk ontbeten. Was echt met liefde gemaakt. We komen graag weer een keer terug

Camping-informatie
Naturistencamping