Minicamping Hubertus hoeve
- Waardering
Camping info
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatie Ga naar accommodatie Ga naar accommodatie Ga naar accommodatie
- Louis20-10-2022
Heerlijk rustige camping!
Super gastvrij ontvangen door hr. Maessen. Schone, warme douches en toiletten. Genieten van het prachtige uitzicht en de absolute rust die er heerst. We mogen hier al diverse jaren te gast zijn en het verveelt nooit! 's Avonds lekker gegeten in Schin op Geul bij 't Graefke. Italiaans restaurant op loopafstand van de camping. Fietstocht gemaakt door het mooie Limburgse land. En niet te vergeten: de vlaaien van bakkerij Lemmens in Klimmen. Onze herfstvakantie is weer een fijne tijd op camping Hubertushoeve geweest!
- Marchienus en Truus Grelling09-09-2022
- Yvonne22-08-2022
Voor herhaling vatbaar!
Mooie boerderijcamping vlakbij Valkenburg. Gemoedelijke sfeer, schoon sanitair en vriendelijke campingeigenaar. Supermarkt, bakker en groenteboer in de buurt. Voor kinderen Sprookjesbos in de buurt en je kunt heerlijk wandelen en fietsen in omgeving. Ga ook lekker een keertje koffie drinken of iets eten bij rustpunt Achterum.
- Diana van lippen17-06-2022
Supergave dagen gehad op de Hubertus hoeve. 🍀
Camping De Hubertus hoeve in Walem is een heerlijke plek om te vertoeven. Schoon en prima sanitair, heerlijke douche, was en afwas gelegenheden, grote koelkast voor gezamenlijk gebruik. fijne plaatsen om te staan en om van het uitzicht te genieten. Volop speel mogelijkheden voor kinderen, supervriendelijk /gastvrije ontvangst en verblijf. Dicht bij valkenburg 3 km en overige winkels in de buurt binnen 1 km We komen zeer zeker weer terug.
- tamara05-06-2022
geweldig
super leuke gezellige kleine camping. net sanitair en heerlijk douchen de kinderen mochten paardje rijden en borstelen. we zijn lopend dagje Valkenburg geweest naar de kabelbaan en rodelbaan leuke stad en mooie omgeving. echte aanrader we komen zeker keer terug!!
- Zwembad
- Jan Schutten10-08-2021
- Fam.Snoeks10-08-2021
Zeer aanbevelingswaardig
Vorige week met onze caravan gekampeerd op deze fijne, kleinschalige boerderijcamping. Kindvriendelijk ( de mogelijkheid om paard te rijden), centraal gelegen, dichtbij Valkenburg. Veel mogelijkheden om te wandelen en fietsen.De camping is ruim van opzet, met royale parkeermogelijkheden.Uitstekend onderhouden sanitaire voorzieningen, met nieuw doucheblok.De WiFi werkte prima.Sympathieke, toegankelijke eigenaar.Voor ons is deze camping zeker voor herhaling vatbaar !
- JPK09-08-2021
Aanrader