8.6FantastischScore uit 15 reviews

8.6FantastischScore uit 15 reviews

Ruimte

Net niet.
Door Stephan op 10-07-2020

De ligging perfect! Het appartement qua grote perfect....maar, de foto's waar mee geadverteerd wordt zijn van net na een renovatie. De huidige staat is wel van een andere aard. Wij vonden het allemaal net niet.
Hygiëne / schoonmaak voor oplevering mag echt wel een tandje hoger. Erg stoffig nog en we hadden zelfs nog smarties in een hoekje op de grond van een aantal bezoekers geleden.....
Ook de keuken hebben we maar niet gebruikt.. Nu ga je natuurlijk niet heen voor een spik en span huis om daar de hele dag binnen te blijven. Maar het appartement verdient echt wel een beetje extra aandacht.
De ligging daarintegen is geweldig binnen 30 seconden sta je in het hartje en kun je genieten van de gezellige terrasjes in Valkenburg!

Erg leuk en gezellig. Echt een aanrader!
Door Melissa op 25-04-2019

Het was meer dan top, mooi hotel, mooie omgeving en veel te doen. Ook de terrasjes waren erg gezellig. Geen minuut verveeld.

Fantastisch!
Door Ingrid op 01-07-2018

Dichtbij stad Aken, Een oude stad. Dichtbij Maastricht, ook een oude stad. En Margraten, oorlogsbegraafplaats(eigenlijk Amerikaanse grond) indrukwekkend. Maar die omgeving hé! Zo mooi! Heuvels, en een berg. De Cauberg. En ben je moe van dit alles kun je naar de Thermè in Valkenburg. In je hotel eet je een vlaai(super lekker) en de grotten die je de volgende dag. Anders word het teveel he! 😉

Valkenburg

Super plek in centrum Valkenburg.
Door Sasja op 28-12-2016

Mooi groot appartement met vier slaapkamers en grote keuken. Parkeren in prive garage is top. Alles is op loopafstand te bereiken. Enige minpunt is inderdaad dat er boven geen toilet is. Voor de rest een topweek gehad met mijn gezin.

Fantastisch
Door Eric de Hoop op 05-12-2016

Het is een perfecte locatie midden in het centrum,en parkeren onder het appartement echt fantastisch.
Verder bij aankomst mooi schoon en er lagen handdoeken fles water en een presentje klaar,en we hadden een vraag over tussendeur waar gelijk op gereageerd werd en opgelost erg sympathiek.
Ik kan geen negatieve dingen verzinnen alleen misschien een matje in de douche voor de vloer kan glad zijn,de douche en badkamer was verder heerlijk en mooi schoon.
Verder een mooie gezellige grote woonkamer met keuken en dakterras,we waren met groep vrienden van 7 personen gingen eerder naar hotel maar dit is prima bevallen en we komen volgend jaar dan ook zeker terug voor ons geen hotel meer dit is met een groep veel gezelliger.
Kortom een echte aanrader als je gezellig wilt verblijven in hartje Valkenburg.

Prima appartement op een unieke plek
Door Tom op 04-01-2016

Dit is een erg ruim appartement, op een unieke plek: op 100 meter van de drukte in het centrum, maar voor je gevoel zit je in een buitenwijk (lekker rustig). En dan ook nog eens met royale eigen parkeergelegeneheid.
De ruimte is zeker voldoende voor 8 personen, alleen het sanitair is dan wat beperkt (1 toilet, 1 badkamer/douche). Voor 5 personen was dat overigens prima.