We hebben de beste aanbieders voor Thermae 2000 voor je op een rij gezet:
Mastercard
Visa
Adresgegevens | Cauberg 25-27, 6301 BT |
Thermae 2000
Het is het allemaal net niet. De gerenoveerde kamer is saai met een vreemd kunstwerk ( smaken verschillen natuurlijk). De TriStar mobiele airco maakt zelf in de laagste stand een hoop kabaal. Het uitzicht over de Limburgse heuvels blijkt een bosje. De zeer vreemde liftgang met overstap naar een ultra trage lift is geen succes. Het personeel bij het ontbijt in de lounge bar heeft het zeer gezellig met elkaar. Maar liefst 4 middelbare dames voerde geanimeerde gesprekken met elkaar en een andere heer en jongeman moesten wat harder werken. Hetzelfde in het zwembad: het personeel aldaar had het ook reuzegezellig met elkaar. Al met al is het het niet waard voor deze prijs.
Wij hebben al een aantal jaren een verblijf geboekt. Maar ik vind de kwaliteit wel erg achteruit gegaan.
De kamers zijn klein en er zaten vlekken op het plafond. Doorgezakt bed. De zwembaden zijn ondanks de belofte dat de temperatuur hetzelfde zou blijven na invoering van de toeslag een stuk kouder. Dat is echt merkbaar en ook erg jammer als je naar een spa komt. Ook mag het wel wat schoner allemaal. Ik vind het dus helaas erg achteruit gegaan. Jammer!
samen met mijn zusje het paas arrangement geboekt, had ik echt even nodig 2 dagen( 1 overnachting) er even tussenuit na een verhuizing, nieuwe baan. Viel toch tegen helaas even beknopt, het parkeren is verwarrend, het achterstallige onderhoud, je ziet het hout bij de plafonlampen helemaal uitgedroogd en bij de pilaren komen er vieze bruine strepen naar benenden, Het restaurant is zeer gedateerd, lijkt wel uit de jaren 70 te stammen. Moet zeggen dat het eten wel heel lekker was, maar beperkte kaart. Verder massage geboekt maar die beste man die mij masseerde deed mij echt pijn( leek een scherpe nagel)toen ik dat aangaf zei hij dat het niet kon, einde van de massage zei hij o het was een klein stukje hard plastic vh dopje van de oliefles??? en zeer hard en snelle massage(ik had ontspanning geboekt) toen hij aan mij nek wilde beginnen zei ik stop maar anders heb ik de hele dag hoofdpijn....werd niet op gereageerd een behoorlijke domper!
Thermae 2000
Na zeker 10 bezoeken in het verleden die altijd goed waren, was het nu niet goed!!
Temp bad beduidend lager, lounge bar personeel zo enorm vervelend luidruchtig aanwezig rondom de bar.
Contact tellefonisch vanuit de kamer met receptie niet mogelijk, 55 min proberen te bellen voor een techn probleem. Daarna naaar de receptie gelopen en de techn verantwoordelijk gesproken en die had t druk en geen tijd. De relax zit area op nivo 1 bij de open haard alleen in het weekend open.
Natuurlijk is nietcalles slevht maar toch wel jmmer, je betaald een flinke prijs maar nivo wordt beduidend minder.
Weet niet tot een volgende keer..
Wij zijn op een donderdag geweest wanneer het zowel in het saunagedeelte als thermale badengedeelte naakt was. Jammer genoeg is dit maar op 1 dag in de week waardoor je nooit twee dagen na elkaar naakt kunt gaan. Het is omslachtig om na elke sauna zwemkledij te moeten aandoen om in het zwembad te gaan en daarna terug uit om terug in de sauna te gaan. In het saunagedeelte zijn alleen twee afkoelzwembaden, maar geen enkel warm zwembad (wel broebelbaden).
Buiten dit is het hotel fantastisch. Er is ontzettend veel te doen in de welness, mooi verzorgd en er wordt zichtbaar gepoetst (vloer en toiletten). Er is keuze uit verschillende restaurants/ bars om iets te drinken en eten. Twee restaurants waren jammer genoeg wel gesloten. De kamer was ook zeer verzorgd met airco en gevulde minibar. Enkel aan het bad was de verf afgebladderd en was er wel nog veel kalk op het bad en het douchescherm, maar dat is maar een detail. We komen zeker terug!