Advertentie

Mergelrijk

8.8Fantastisch

Score uit 86 reviews


 • 9Vera05-04-2015

  Absolute aanrader

  MergelRijk is een zeer mooi uitje, met prachtige beelden, wat de geschiedenis van de grotten duidelijk maakt. Wij hebben als teamdag aansluitend een mergelworkshop gevolgd wat door iedereen als zeer positief is ervaren. Iedereen heeft een mooi mergel-beeld gemaakt, ook de mensen die aanvankelijk dachten dat ze niet creatief waren. Ook de begeleiding is top! Peter is zeer enthousiast en is een kundig man. Het buffet was ook zeer goed geregeld en Roel en zijn team hebben ervoor gezorgd dat niemand iets tekort kwam.

  Zakelijk gereisd in april 2015

 • 10jandinysmulders18-09-2014

  Zeker bezoeken super leuk

  Mergelrijk is leuk en leerzaam. Ook met kinderen. Je mag alleen door de grot dwalen. Bij elk sculptuur staat een duidelijke uitleg. Ga ook zeker even het atelier in daar mag je zelf creatief aan de slag met mergel. Bij de toegangsprijs inbegrepen. Wij hebben genoten. En mooie nieuwe topatractie!

  Gereisd met partner in september 2014

 • 9Mariet09-10-2016

  Fantastisch teamuitje met eigen creatie naar huis!

  Het mergelrijk geeft een prima presentatie weer , de ontvangst, de rondleiding en de begeleiding tijdens de workshop was in een woord geweldig! Iedereen was enthousiast toen we na afloop met een eigen creatie naar huis gingen!!!

  Gereisd met vrienden in oktober 2016

 • 8Veldink02-08-2015

  Aanrader! Leerzaam & leuk voor alle leeftijden.

  Afgelopen week (28 juli) zijn wij met kleine kinderen naar MergelRijk geweest. Er was veel te zien en te ontdekken. Door middel van een puzzelspeurtocht kwam alles aan bod en konden de kinderen natijd bij een goede oplossing een Diploma in ontvangst nemen. Ook aan creativiteit was geen gebrek. Iedereen kon een Mergelblikje zelf gaan bewerken en de kinderen vonden dit geweldig. Kortom dit was een uitje waar voor de hele familie iets te beleven en te leren viel.

  juli 2015

 • 9Tjitske12-03-2015

  Aanrader

  We hebben genoten van dit uitje. Je loopt door een mergelgrot, krijgt allemaal interessante (historische) informatie en dan staan er ook nog allemaal mooie beelden van Mergel (zelfs de Nachtwacht) en zandsculpturen. Voor de kinderen is er een speurtocht en ze kunnen zelf een blokje mergel bewerken. Het personeel is super vriendelijk en heel behulpzaam. Een top-ervaring!

  maart 2015

 • 8basisschool Jabeek02-11-2016

  Het was een zeer leerrijke omgeving! erg leerzaam!

  Vooral de mergelsculpturen waren erg indrukwekkend. Zelf fossielen zoeken was erg de moeite waard, er lagen echt dingen om te vinden!

  Gereisd met vrienden in november 2016

 • 9Mirjam08-10-2016

  Excursie tijdens een werkweek met zml leerlingen

  Super interessant uitje, een geschiedenis, natuur en creatieve les in 1. Heel afwisselende speurtocht van aktie, leren, kijken naar filmpjes.....Ondanks de leeftijd van de leerlingen, 14-16 erg interessant. Aanrader. Leuk dat het personeel je af en toe kwam opzoeken en zonodig de informatie kwam geven.

  Gereisd met vrienden in oktober 2016

 • 8ansvangaal22-12-2014

  Ontroerend mooi

  Prachtige film gezien van de zandtovenaar die met mergelpoeder het kerstverhaal uitbeeldde. Het was muisstil tijdens de film. Met bewondering gekeken naar alle beelden die gemaakt zijn van mergel. Het schilderij 'De nachtwacht' is het allermooiste. Nu in de kersttijd was er een kerststal te bewonderen. Echt de moeite waard om er een keer naar toe te gaan

  Gereisd met partner in december 2014

 • 10Engelkes24-12-2014

  Heel mooi, leuk in een woord fantastisch.

  Mooi filmpje als intro, daarna de wandeling door de grot met overal het nodige te zien en te bewonderen. Ook nog het zelf bewerken van een stukje mergel was erg leuk. Kortom een aanrader voor oud en jong.

  Gereisd met partner in december 2014

 • 8Chantal25-07-2015

  kijken, spelen, genoeg te doen

  Dit is een grot die erg leuk is voor de kinderen, in ons geval dan. Omdat ze er kunnen kijken, spelen, en creatief kunnen zijn. Ze hebben het heel mooi opgezet en niemand hoeft zich te vervelen. in combinatie met een ticket voor de steenkolenmijn heb je een perfect dagje uit voor een prima prijs. En ook nog een prima terras erbij. Auto dichtbij te parkeren. En vooral bij slechter weer is dit ideaal...

  juli 2015


10 van de 86 reviews gezien