Atlas
- Restaurant
- Draadloos internet
- Speeltuin
- Huisdieren toegestaan
We hebben de beste aanbieders voor Hotel Atlas voor je op een rij gezet:
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatieHotelPrachtig gelegen Ga naar accommodatieEperland
HotelPrachtig gelegen Ga naar accommodatieTrash deluxe
HotelPrachtig gelegen Ga naar accommodatieBotterweck
HotelPrachtig gelegen
- Fam Visser17-11-2021
Fantastisch, volgende x weer.
Ligt echt op 3 minuten van het centrum. Zelden zo'n vriendelijke ontvangst gehad. Kamers en badkamer heel schoon. Heerlijke bedden super kingsize. Door covid waren er weinig gasten. Desondanks werd er wel gezorgd voor een prima ontbijt waar niets aan ontbrak. We hadden een kleine klacht maar dat was vanwege de recente overstroming. Ze vonden dit heel vervelend en hebben dit direct opgelost. Ik snap de negatieve reviews niet. Wij hebben een heerlijk verblijf gehad.
- Fam Kars13-08-2020
Fijn hotel
Vriendelijke medewerkers, lekker eten, goed ontbijt, prima kamer. Oftewel een fijn verblijf. Als ik dan een minpuntje moet noemen met de warmte van deze maand: geen airco of ventilatoren op de kamers. Dit zou echt een toevoeging zijn met de warmte. Maar we komen zeker nog een keer terug naar dit hotel.
- Adrie09-07-2020
Slecht hotel en zeker niet rolstoelvriendelijk
Het hotel is zeker niet rolstoelvriendelijk. Vooringang gaat niet en achterom moet je de rolstoel over een drempel tillen. 3 dagen achter elkaar niets aan de kamer gedaan bij terugkomst in de avond. Door ziekte 2 dagen eerder moeten uitchecken , het hotel zou ons een mail sturen voor de verzekering maar daar wachten we nu nog op!
- fam de jong07-01-2020
- Anoniem11-08-2019
Niet voor herhaling vatbaar
Foto's hotel vertekend beeld mbt realiteit. Niet hartelijk ontvangen, geen warm welkom zoals het wel kan bij de receptie. Kamer klein en eenvoudig, bedden prima. Ontbijt onvoldoende voor de prijs die we ervoor betaald hebben. Broodjes hard en taai. Ook betwijfel ik de hygiëne. Zwarte haren in de douchecabine en veel stof overal. Pluspunt is dat het dichtbij het centrum is, dat is natuurlijk fijn! Maar helaas, geen goede ervaringen aan dit hotel. Tip: meer interesse voor de klant, we kwamen vanuit de andere kant van Nederland, het zou leuk zijn als er meer interesse getoond wordt ipv als lopende band behandeld te worden.
- TJ06-08-2019
Prima hotel
Prima hotel voor een paar dagen. Wij hadden de goedkoopste kamer geboekt voor 2 nachten. Kamer was schoon en netjes maar erg klein Locatie is perfect, dichtbij het centrum van Valkenburg en dichtbij het station. Wel erg jammer dat we de laatste dag vroegen of onze auto nog 2 uurtjes op de parkeerplaats mocht blijven staan. Dit mocht alleen voor weer een dag extra parkeergeld = €7. Gemiste kans...Prima verblijf verder.
Manager, 22-09-2019
Beste T.J.,
Hartelijk dank voor uw beoordeling. De mening van onze gasten is voor ons zeer belangrijk . We nemen uw opmerkingen in beraad, en we zien u graag nog eens terug.
Met vriendelijke groet,
- CafeBeschikbaar (1)
- WinkelsNiet beschikbaar
- BarsBeschikbaar (1)
- RestaurantsBeschikbaar (1)
- Restaurants met airconditioningBeschikbaar (1)
- InternetBeschikbaar
- Aantal zwembadenNiet beschikbaar
- AdresgegevensNieuweweg 7, 6301 ES
Manager, 22-09-2019
Beste heer/mevrouw,
Spijtig dat niet alles naar wens is geweest, we nemen uw opmerkingen in beraad. Mocht u toch nog een keer op bezoek komen vraagt u gerust naar een grotere kamer. Wij zullen gegarandeerd ons best voor u doen.
Met vriendelijke groet,