Terlingerhoeve
Centrale verwarming
Wasmachine
Adresgegevens | Gulperstraat 5, 6255 NX |
Terlingerhoeve
Wij komen hier al meerdere (7) jaren, een ideale uitvalsbasis om het prachtige zuid Limburg te ontdekken middels wandelen, wielrennen, MTBen of te recreëren!
Plus: deze keer hadden we groot appartement.
Min: slecht schoongemaakt, geen horren - veel vieze vliegen en muggen
Appartement ‘de Hooizolder’ bevindt zich op de 1e en 2e verdieping met dakterras… klonk veelbelovend en enthousiast gereserveerd… als je van rubberen tegels en rubberlucht houdt is dit terrasje echt iets voor jou :(Badkamer met ligbad… bleek douchen in het bad voor mensen met suïcidale neigingen… geen handvatten om de zaak in evenwicht te houden en nergens haakjes voor handdoeken en kleding. Moet echt iets aan gedaan worden door de beheerders! Geen horren voor de ramen … gelukkig behoorde de vliegenmepper tot de inventaris :DWe hebben verder een geweldige week gehad met veel fietsen en wandelingen variërend van 6 tot 12 km… prachtige omgeving!
Fijne plek. Uitstekende uitvalsbasis voor wandelaars, fietsers, mountainbikers..! Vriendelijke gastvrouw en - heer.
schitterend gelegen kwa natuur en prachtige huisje,s tot vloer verwarming aan toe simpel ingericht maar je hebt alles voor handen wat je nodig hebt om vakantie te vieren lang weekend of week te verblijven .
De omgeving is schitterend en ook aan kinderen word daar gedacht ook in de buurt een goede chinees te vinden en een goeie shoarma tent in magraten voor simpel maar heerlijk eten ....
Gast vrij mooie huisje,s goede bedden en in de winter is het heerlijk warme voetje,s door de vloer verwarming kom er zeker nog een keer terug