Laagste prijsgarantie

Bilderberg Chateau Holtmuhle

We hebben de beste aanbieders voor Hotel Bilderberg Chateau Holtmuhle voor je op een rij gezet:

6.1VoldoendeScore uit 624 reviews

• Rolstoel toegankelijk
  • Sportfaciliteiten
  • Huisdieren toegestaan
Meer hotel info

Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?

624 Reviews over Bilderberg Chateau Holtmuhle

• 10Ina Houben22-11-2021

Genoten!

Mooi chateau in een prachtige omgeving. Vriendelijk personeel en ruime kamers. Het diner was heerlijk. Kortom een echte aanrader.

• 10Ligging
    • 10Zwembad
    • 10Kindvriendelijk
    • 9Prijs/kwaliteit
  • 1Debbie Blok02-06-2021

Eens maar echt nooit meer!

Wij hadden een bon gekregen voor een kasteelweekend. Met hele hoge verwachtingen dit hotel geboekt. Via mail gevraagd of we de kasteelsuite konden boeken met een bijbetaling. Dit kon. Gevraag hoe ik dit moest doen met de reservering via bongo of direct via het hotel. Instructies opgevolgd. Maar bij aankomst in het hotel bleek de hotelsuite niet meer beschikbaar en aan iemand anders gegeven! Als troost een borrelplankje gekregen... Kamer die we nu hadden was een aanfluiting. Vieze vloerbedekking, doorgezakt bed enz. Ontbijt was chaos. Tijdvak gereserveerd voor het ontbijt buiten op terras. Tafels werden niet afgeruimd en tafels die wel leeg waren waren gereserveerd. Bij het afrekenen van 2 drankjes die we nog moesten betalen kregen we een bon van een andere tafel (en dus kamer) er bij. Het was echt niet professioneel. Dit was eens maar echt nooit meer!!

• 1Ligging
    • 1Zwembad
    • 1Hygiëne
  • 5Wietske28-09-2020

Matig

Gedateerde kamer, geluidsoverlast van de lift en verwarming/ airco. Ontbijt was goed en personeel vriendelijk. Prijs- kwaliteit verhouding is niet juist.

• 9Ligging
    • 8Service
    • 1Prijs/kwaliteit
    • 8Eten
    • 2Kamers
    • 7Hygiëne
  • 9Christianne en John Weststrate14-07-2020

Super dagen gehad en voor herhaling vatbaar!

Wij zijn 2 nachten geweest op deze fantastische mooie locatie. Het hotel is echt super! Als je binnen komt waan je jezelf echt in een kasteel door de prachtige inrichting. De ontvangst was zeer goed en vriendelijk en mbt het Corona virus werd alles keurig uitgelegd. De kamers zijn prima in orde en keurig schoon. Vanuit ons raam hadden we uitzicht op de prachtige gracht die rondom het hotel is gelegen en waar de prachtige zwanen zwemmen. Het hotel ligt in een rustige omgeving die je bereikt via een toegangspoort. Het zwembad en de sauna werd op afspraak gereserveerd ( ivm Corona) Heelijk voor onszelf! Het restaurant ligt in een prachtige serre. Wil je van de kleine kaart eten? Ook mogelijk op het prachtige terras buiten. Al het personeel is zeer vriendelijk en niet te vergeten de nachtportier.
    Ze doen hier alles voor de gast!

Ondanks de regels mbt Corona hebben wij het heel erg goed naar ons zin gehad.

• 10Ligging
    • 10Prijs/kwaliteit
    • 9Hygiëne
  • 6Nelly de Roos-Buik02-07-2020

Matig

De eerste dag was fantastisch, alles goed geregeld, tweede dag was stukken minder. we hadden een wespenplaag in de kamer en kregen een andere kamer die stukken minder was. Maar het ergste was het restaurant. de eerste dag was het diner inbegrepen, de tweede dag zouden we a la card eten. we kregen het zelfde te eten als de eerste dag. er was amper tot geen keus. alles onder het mom van corona ;-(. Daarbij was de bediening en de sfeer de tweede dag in een woord slecht . Geen sfeer en zeer onpersoonlijk. Laten we het over de roereieren de laatste dag bij het ontbijt maar niet hebben. die waren buitengewoon slecht.

• 5Service
    • 7Prijs/kwaliteit
    • 5Eten
    • 7Kamers
    • 6Hygiëne
  • 10Emmy25-02-2019

Heerlijk

Heerlijk hotel voor een weekendbreak. Mooie aankomst door de oude poort. Goed ontvangen door het vriendelijke personeel. Kamer was ruim en schoon met een mooi uitzicht over de vijver. Heerlijk diner in een authentieke ruimte in het kasteel. Lounge is gezellig voor een drankje. Het ontbijt was zeer uitgebreid. Zwembad en sauna aanwezig en netjes, iets gedateerd in vergelijking met de rest. Goede uitvalsbasis voor trips in de omgeving, maar ook een dagje Düsseldorf is goed te doen.

• 9Ligging
    • 10Prijs/kwaliteit
    • 10Kamers
  • 9Janssen11-12-2018

Voor herhaling vatbaar

Mooi hotel en leuk bedieningsteam

• 8Prijs/kwaliteit
    • 8Kamers
    • 9Zwembad
  • 5Frank21-05-2017

Neem niet kamer 112 en 114

21 mei 2 kamers geboekt nummer 112 en 114. Bij deze de waarschuwing om die kamers niet te nemen ! Liggen pal onder de uitgang van de keuken. Tot 2 uur in de nacht wakker gelegen door het kabaal van de flessen en glaswerk dat blijkbaar buiten in kratten of glasbakken moet. Om 23.00 gebeld met de receptie en probleem was bekend nota bene.... simpele tip aan fe hotel manager: na 9 uur blijven de flessen Binnen. Personeel niet roken en schreeuwen bij de keuken uitgang andere tip. we hebben voorgesteld 1 vd 2 kamers te betalen leek ons al zeeer coualnt als je niet geslapen hebt. Uiteindelijk hebben we een voucher gekregen voor 1 overnachting maar wij hoeven hier niet terug te komen.

• 7Service
    • 6Prijs/kwaliteit
    • 7Eten
    • 2Kamers
  • 8Han20-12-2016

smaakvol

Ruime kasteelkamer die ietwat gedateerd is ihb de (ruime) badkamer. Eten is voortreffelijk en oorspronkelijk

• 7Prijs/kwaliteit
    • 8Kamers
  • 9Luc25-06-2016

Heerlijk genieten

Mooie ruime kamers, stijlvol gebouw met heerlijk restaurant en bijzonder vriendelijk en behulpzaam personeel!

• 9Prijs/kwaliteit

• SaunaBeschikbaar (1)
  • SportschoolNiet beschikbaar
  • EntertainmentprogrammaNiet beschikbaar
  • TennisBeschikbaar (1)
  • Aantal zwembadenBeschikbaar (1)

• Adresgegevens
    Kasteellaan 10, 5932 AG