- Waardering
- Draadloos internet
- Speeltuin
- Rolstoel toegankelijk
- Huisdieren toegestaan
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatie Ga naar accommodatie Ga naar accommodatie Ga naar accommodatie
- H. Huisman26-06-2022
Fijne camping en zeer vriendelijke eigenaren!
Een prettige camping met een ontspannen en gemoedelijke sfeer en ruime plaatsen. Het sanitair is eenvoudig maar goed en schoon. Een fijne camping om te verblijven. Veel mogelijkheden om te wandelen en fietsen in de omgeving. De eigenaren zijn heel vriendelijk en behulpzaam. Er wordt nergens moeilijk over gedaan, we mochten zelfs de caravan de laatste dag tot later in de middag laten staan omdat wij nog wilden fietsen. Top!
- Bert en Ria Walhof23-09-2021
Uitstekend!
- Caroline Holthuis04-06-2021
- familie de Graaff06-09-2020
Wij komen hier zeker terug.
Een zeer prettige camping met een ontspannen sfeer, ruime plaatsen en voor de liefhebber een manage. Het sanitair is goed en schoon. De douches zijn in vergelijking met andere campings zeer ruim, gel en zeep waren in de toiletruimten aanwezig. Een hele fijne camping om te verblijven. Veel mogelijkheden om te wandelen en fietsen in de omgeving. De eigenaren zijn heel vriendelijk en behulpzaam.
- Kindvriendelijk
- Eetgelegenheden
- M1Garand09-08-2020
Prima uitvalsbasis voor wandelaars en fietsers
Wij stonden midden augustus ’20 op deze camping gedurende 10 dagen met onze caravan en twee personen. De boerderij camping heeft een groot veld met omzoming van bomen en struiken en is op zichzelf rustig gelegen, ware het niet dat de autosnelweg hinderlijk dichtbij hoorbaar was. De ontvangst was allerhartelijkst door eigenaresse Bertha. De plaatsen zijn voldoende ruim en vlak. Als uitvalsbasis een prima plek om voor een ieders wens van alles te ondernemen. De ontvangst door de eigenaresse was uiterst vriendelijk en behulpzaam, de plaatsen zijn ruim, het sanitair is voldoende en schoon, maar verdient wel modernisering. De omgeving is prachtig voor fietsers en wandelaars. Minder leuk vonden wij het vele stof van de zandpaden rond de camping.
Camping Raayerhof info
Camping-informatie